Tisdag...

Åh, vad det e varmt här nu..Å det e typ kallare än det var i SA varje dag!!! I december!!! Men det känns som att det kommer att åska...

Kommer att få MVG i engelska C...Vad kul! Jag e stolt över mig själv att klara det utan att plugga det minsta. När jag pratade om boken sa Björn efter typ 10 minuter Äh, det här kan du...Kul! Längtar till det att Dylan kommer!

Kort blogg idag men jag orkar inte mer...och jag e glad!

Beeptest och prov...

På morronen hade vi Beeptest. Blä!!! Men det gick ganska bra eller iaf bättre än sist jag gjorde det tydligen. E ju lite förkyld nu så det sket sig lite men. Efter det hade vi prov i idrottshistoria. Det gick bra och det var inte så svårt tycker jag. Eftersom jag som vanligt sitter längst kvar snackade jag å Henke lite efteråt. Han e så kulig.

Sen var det rast och sen kom det fasade religionsprovet. Fast jag tycker inte att det var så farligt och det gick ganska bra tycker jag.

Sen slutade vi och när vi ätit lunch åkte jag å Fia med Elin till kvantum och sen åkte vi en liten sväng. Det e mysigt att åka runt och snacka i den där volvon. Och jag börjar faktiskt lära mig ganska bra vad det e för bilar. Fast jag e än så länge bäst på volvos...å audis såklart..;)

När jag kom hem städade jag rummet och toan. Det behövdes verkligen!!! Men nu är det gjort och det är skönt. Sen har jag bara slappat lite och det e så skönt att äntligen kunna göra det. Har vart mycket jobb och plugg nu på senaste tiden men nu börjar man se "slutet på tunneln" haha...

Pappa kom hem med massa sprit till studenten! Nu känns det verkligen nära! Å då blir det PARTY igen..:) Köpte massa öl men nåra cider me för jag gillar ju inte öl så...Fan vad kul det ska bli!!!!

Idag

Idag har man inte gjort så mycket men man är helt slut ändå...Vaknade typ vid tio, slappade å åt frukost och sen åkte jag och Fjälly till Nynäs för att fixa till mamma imorrn. Vi åt åxå glass i hamnen..Mysigt.

När vi kom hem åt vi lite å jag försökte plugga men det var inte så kul. Fast det är faktiskt lättare än vad alla säger tycker jag. Ska väl läsa de sista sidorna nu :(

Har precis tittat på dn andra Pirates of the Carribean-filmen. Johnny Depp e bäst! Å jag älskar hur han e kul och han e så bra på att skådespela oxå...:)

Aja, imorrn är det jobb vid halv åtta så nu måste man kanske masa sig ner å plugga lite ...Blä på en lördag :( men men...

Fredag

Nu har precis farfar och Ulla åkt hem. Vi åt jättegod mat och hade det trevligt. Nu sitter man här och drar sig för att plugga. Fan vad tråkigt det är men jag har ju faktiskt två prov på måndag och jag har inte pluggat ett dugg...ooppsss...fast jag fattar inte vaffö dom lägger massa saker nu för? alla e ju trötta och orkar verkligen inte plugga!!!! Ahh, skit asså... Men men, det är inte långt kvar nu, bara typ två veckor...

Idag har det varit ganska lugnt i skolan. Matten var ju lite onödig att gå på, vi bara snackade en massa skit å så å räknade verkligen inte matte som man skulle behöva. På geon hade vi redovisning men vi var typ 8 pers så det gick ganska snabbt och det var inte alls jobbigt. Det här arbetet vi gjort nu e väl inte det bäsäta men vafan, vem orkar nu lixom?! På dansen var massa borta så vi gick bara igenom vår "Alla flickor" dans lite snabbt å sen körde Mickan mig hem..Tack <3 verkligen skönt att komma hem typ en timme tidigare..:)

Ska på frias slutskiva nästa onsdag. Det ska bli skoj tycker jag..JAG ÄLSKAR ATT PARTA!!! Så himla kul!!

Ah, men nu ska jag väl kanske flumma runt lite men fan, jag vill ju hitta på nåt!!!


Skolan...

Sitter här i skolan efter matten. Mickan sitter här med som tur är så man får lite sällis. Ska gå å äta vid elva tror jag om jag har nån att gå med.

Hallå, det här e ju lite scary..Om typ en och en halv vecka är jag klar med allt jag ska göra på gymnasiet å sen e det bara en "flumvecka" kvar...Fan vad skönt!!!! Men ändå..HJÄLP! Nu blir man helt plötsligt jättestor...Fast det ska ju bli skönt me...

I sommar kommer Dylan från SA...Vad roligt det blir oxå...Hoppas bara att jag har pengar då...

Efter skolan idag ska jag jobba. Det e väl lite segt men det går bra..Sen ska jag hem och slappa framför TVn å Greys..

GRATTIS FIA TILL KÖRKORTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...:)

Thats it for now folks...

Vandring!!!

Ojojoj, har nu kommit hem från en två dagars lång vandring...Min förkylning är blä fortfarande och det blev ju inte bättre...Det var ju skoj, eller ganska. Det började i måndags. Jag lyckades som alltid ha den största och tyngsta väskan av alla och jag fick väl en del "vafan ska du med det till?" men tji fick dom senare på kvällen..:)

Iaf, vi gick och kom fram till "målet" vid två. Under resans gång hade vissa killar fått för sig att leka krig och målat lera i ansiktet och hittat vapenpinnar i skogen..Vad gulligt, som små barn..Men som Emelie säger "Man måste kunna visa att man är omogen för att vara mogen" Så sant..Skulle faktiskt inte ha nåt emot att springa där i skogen med dom heller.

Jag å Yennipher hade passat stugan men den blev tagen av krigsnissarna så det blev bara för oss att belägra oss i vindskyddet. Men det gick bra. Eftermiddagen var ganska, eller väldigt, långtråkig. Vi åt massa å satt vid brasan som envisades med att blåsa rök i våra ögon. Vi gick på prommis å hämta vatten och spelade lite kort. Foffe och Jimmy förberedde vapen för att attackera det andra lägret. Ah, det var väl det vi gjorde..Snackade en massa med. Jag å emelie lagade vita bönor på mitt stormkök...Gick fin fint..

Sen när det regnade som mest fick Jimmy för sig att laga nudlar med mitt stormkök. Hjälpte honom med det och skulle nog velat stanna uppe ett tag till men det regnade ju så förbaskat och alla låg redan i vinsdskyddet så det blev att jag gick och la mig med. Stackars Yennipher, fick inte en blund..:(

Kunde nästan inte andas under vissa stunder men jag somnade iaf. När Foffe kom å slängde sig ner mellan mig och Emelie fick jag precis plats att ligga på sidan å stackars Yennipher blev inklämd till väggen..Sorry...

På morrn gick vi upp vid sex och redan tjugo över sju gav vi oss iväg. Vissa hade gått före så det blev bara jag, Yennipher, Robin, Henke och killarna som sov i stugan. Vi gick lika långt som igår men idag var det en mycket tråkigare sträcka. När vi kom fram till en väg träffade vi Emelie och David som hade gått en timme innan oss. Dom hade varit borta i Huddinge och vimsat men nu slöt dom upp med oss medans vi beslutade att gå till Tungelsta station istället för Sofielund. Missade precis tåget men efter  tjugo minuters väntan kom tåget. Där mötte vi resten av gänget som gått vilse..Hm, IG i kartläsarkunskaper någon??? :) Kom hem vid elva och var helt död! Packade upp väskan och la mig och slappade och somnade ett tag med...

Ah, så var det gjort med..Det gick väl bra men FAN..:p

Igårkväll och idag!

Å så sitter man här, halvt död efter gårdagen. Men fyfan vad kuligt det var!!!

Hela dagen igår var ganska seg men när jag började fixa mig lite var jag lite nervös...Vet kanske varför :) Iaf, Elin och Fia skulle komma lite innan vi skulle åka men de kom fram precis i tid så vi hann bara ta lite kort...

När vi kom in till stan och efter endel bankomatstjafs så gick vi in och satte oss vid ett bord..Vi satt med klass SPM3, fan vikken skön klass jag har hamnat i. Haha, alla vara nog lite packade men det var kuligt iaf...Jag är sååå glad att jag hamnat i en bra klass och att alla behandlar mig som en av dom..If you know what I mean..Maten var väl ok, det kunde nog mamma fixad hemma men men...Gott var det fast jag hade ingen "lust" att äta. En lite skum kypare hade vi iaf och jag har nog aldrig fått så mycket komplimanger om mitt hår...Haha.."Ska man äta det här j***la gräset!?" Haha. ja jessica, det e ju timjan..:)

Efter det att vi ätit klart vart det PARTY. Efter ett tag kom de som köpt eftersläpp och sen blev det dans hela natten lång. Gick ut ibland med and by now it wasnt that cold anymore. Tolka det som ni vill :p...Det kom många roliga på eftesläppet och det e jättekul att träffa dom ute. Annars kan det ju kännas lite awkward men med nån cider i blodet är alla som man någonsin känt ens roligaste vänner..:)

Tack Emelie för din smarta idée.Yey, thanks for helping me :) Ni andra hjälpte ju me förståss!!!!
Förlåt Elin och Fia för att jag försvann ibland!
Å tack alla andra som gjorde det till en FANTABULOUS kväll...Elin, Fia Emelie, Jessica, Mickan, Yennipher, Linnéa, David, Therese, Evvy å alla kommande studenter på Nynäs gymnasium!

Sen vart det visst slagsmål så det stängde tidigare men då hade Elins pappa redan kommit och hämntat oss och jag såg inget. Lite tråkigt att det måste bli så.Fia och dom hade sett nån som blödde mer visste jag inte...Tack Elins pappa för att du körde hem mig..:)

My poor feet!!!

Idag:
Jag kom hem vid tre efter ett litet stoppa på Vega för lite nödproviant. Hade lite svårt att sova för jag hade jätteont i halsen. Var nog inte så smart att sjunga med i alla låtar plus att jag tror att lillebror har smittat mig med sin förkylning. Iaf, efter typ fyra timmar, som faktiskt kändes som en lång tid, masade jag mig upp för att gå till jobbet. Skulle testa att öppna och det gick bra. Slutade vid 2 och vad skönt det var att bara slappa när jag kom hem. Det känns bra på jobbet nu och tänka sig, jag vet ju exakt vem Marianne är!

Näe, nu ska jag slappa igen...

Studentskiva :)

Vad kul det kommer bli ikväll. Är lite nervös för allt jag ska hinna göra men jag har satt upp ett tidsschema för att jag ska hinna allt..:) Syster Fjälly ska hjälpa mig platta håret å måla naglarna..Sen har jag ju allt klart så det blir nog bra.

Vid 5-snåret eller tidigare kommer Elin och Fia. Vi ska vara här lite innan å sen kör mamma oss in till stan vid sex å sen är det bara att köra på...DET KOMMER BLI HUR KUL SOM HELST! Hoppas att det är bra musik, att maten är god och att jag inte är en för stor coward....:p

Ok, en timme kvar tills schemat sätter igång...

Inte långt kvar nu..:)

Ojojojoj, nu e det inte alls långt kvar till studenten..Och på fredag är det studentskiva oxå. Ska bli så himla kul. Tråkigt bara att så få ska äta, det e ju det som är lite av grejjen men men. Vi kommer att få superkul iaf..:) Jag trivs så himla bra i den klass jag går i nu och jag känner att jag har träffat många roliga vänner som jag trivs med. På ett sätt ska det bli lite tråkigt att allt tar slut men samtidigt kan jag inte vänta..! Men vi kommer hålla kontaktet...dont think otherwise :)

Idag var vi inne på Dansens Hus och såg nån modern balett. Det var examenseleverna på nån skola som gjorde det. Jag tyckte att det var bra men ibland blev det lite tråkigt. Haha, jessica och dom andra fick värsta skrattanfallet, en av dansarna stönade ganska mycket när de dansade....

Igår var det gympa som vanligt. Fan vad kul vi kommer att ha på vandringen tror jag. Nästan alla är ju helt sjuka och askuliga! Haha, "får man ta med sig en barnvagn?" Näe, jimmy, det e nog inte så smidigt..:) Iaf, jag ligger på VG i båda kurserna..:) Åh sen så...kom igen..!

Tjolahopp allihopp

Modell och ESC...

Idag har jag varit i stan och vart modell. Det var jättekul. Tog massa kort. Men jag "köpte" bara två..Men det var hur kul som helst. Jag blev sminkad och allt. Måste göra igen..:) Å sorry alla, ni kanske får ett telefonsamtal snart men ni måste ju inte tacka ja..:p

Igår var jag och Elin hos Lisa och tittade på Eurovision Song Contest. Det var kul. Stackars Lisa och hennes mamma fick sitta och lyssna på mitt å Elins snack hela tiden..Men men..Mysig och kul var det iaf fast Serbien vann..Å The Ark kom 18..Vafan, people dont know good music asså...Men grekland, turkiet och ukraina kommer att höras på dansgolven i sommar...Lisas mamma var snäll och körde mig hem. Jag tror att Lisa var lite trött så...Men trevlig var det..Lantchips e bäst!

Jag e helt jättetrött idag...Måste gå å lägga mig tidgt ikväll!


Grå...

Idag är det grått ute, man blir ju nästan lite deppig men men. Ikväll är det melodifestival och jag hoppas verkligen att The Ark vinner..Dom e bäst! Ska till Lisa så jag vet inte om det blir så mycket tittande men det blir iaf mycket prat. 

Ah, nu ska jag skriva lite saker som jag har att göra. Önskelista, mail, försäkringsgrej..lite segt men men..det måste göras. Jag ska skriva till Grönan om det där jobbet. Dom ville veta om man var intresserad så jag ska skriva som det är att jag har ett helgjobb men att jag kan jobba veckor...



Finfin låt...

Åh, jag ryser när jag hör denna låt..:)

Michael Bublé -  Everything


You're a falling star, You're the get away car.
You're the line in the sand when I go too far.
You're the swimming pool, on an August day.
And you're the perfect thing to say.

And you play you're coy, but it's kinda cute.
Ah, When you smile at me you know exactly what you do.
Baby don't pretend, that you don't know it's true.
Cause you can see it when I look at you.

[Chorus:]
And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, You make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything.

You're a carousel, you're a wishing well,
And you light me up, when you ring my bell.
You're a mystery, you're from outer space,
You're every minute of my everyday.

And I can't believe, that I'm your man,
And I get to kiss you baby just because I can.
Whatever comes our way, ah we'll see it through,
And you know that's what our love can do.

[Chorus:]
And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, You make me sing
You're every line, you're every word, you're everything.

So, La, La, La, La, La, La, La
So, La, La, La, La, La, La, La

[Chorus:]
And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, You make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything.
You're every song, and I sing along.
'Cause you're my everything.
Yeah, yeah

So, La, La, La, La, La, La, La
So, La, La, La, La, La, La, La

Farväl hålet...

Idag var jag på återbesök med mitt bortopererade hål..Eller det fanns inget där längre..Så himla skönt att inte behöva ora sig och gå runt med värsta plåsterbiten i rumpan hela tiden..:p

Dagen har varit bra..För först gången är jag ledig på kvällen..Det är skönt. Men visst är det lite kul att jobba med..Å magnus säger att jag e duktig så..:) Å det e ju inte fy skam heller att ha sånna arbetekamrater. 

Hade matteprov idag. Det gick skit men jag klarade G iaf vilket var det viktiga. Efter det hade vi grafiskt men jag gick efter typ halva. 

Efter läkaren shoppade jag lite smycken till skivan och skor till studenten. Yey..dom var inte så höga och ganska sköna med inte så hög klack..:) Skönt iaf...Fixade äntligen min himla mobil blää..Nu kan jag fixa halebo om två dar..

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, shit asså...

Pust...

Idag är det tisdag och vi hade sovmorgon, min ÄNDA sovmorgon..Så går jag och vaknar vid halv 6, blä...Men var iaf seg sen när klockan ringde och efter att ha fixat mig i en timme bar det av till bussen. Det är pisstråkigt att åka buss men som tur var hade jag nått att läsa å sen kom Yennipher på så det vart kul iaf. 

Vi hade geo första lektionen. Det var ju kul, Vi lyckades iaf få Hasse att skjuta fram inlämningen lite iaf vilket är skönt. Sen hade vi lunch. Måste rasterna vara sååååå långa? Satt iaf med Mickan och Emelie i bibblan å slappade lite. 

Sen hade vi religion. Det var väl ok och vi skulle svara på nån fråga. Vissa i klassen kan vara sååååå himla irriterande..Hallå har du en pinne i röva eller? Efter det hade vi fillo..återigen, blä!! Snackade lite politisk filosofi å sen jobbade vi med våra arbeten. Ja satt kvar hela tiden medans andra drog men synd var väl dt för sen hände kul saker....

Sen efter det hade jag det sista engelskaprovet. Det gick bra men det var vissa ord jag inte kunde..Översättningen var helskum. "dom måste vara trevliga" Please.... Iaf, skönt att ha det gjort...

När jag kom ttillbaka till Sunnerby var dt dags för provjobb på Lillan. Det gick bra och även fast det kändes lite ovant var det ändå okej..Andreas var snäll och vi hade kul! Ska dit imorron å på torsdag oxå..Haha, e helt slut redan nu...:) Men men, välbehövda pengar..E så glad att jag hittat ett jobb..:)

Nu ska jag snart sova...



Måndag...

Idag har det varit en bra men kort dag. Det började med gympa..Vad kul det var idag. Vi började med killerball..Skitkul var det. Nu känns det som att vi har kommit in i gänget ett snäpp till..dom vågar ju faktiskt kasta på oss oxå..sen körde vi volleyball. Det var oxå kul! Vi vann båda seten men jag var ju inte så bra men jag fick över bollen iaf..Jag tycker att det är så tråkigt att det snart är slut..:( Mitt nu när man känner att mn trivs och inte är typ rädd för att ta bollen..Dom kallar oss saker till å med, främst Jimmy men favaf...:)

Sen var det religion. Ah, det var väl ok. Fick tillbaka arbetena, jag fick MVG på mitt...:) å jag låg bra till i kursen.

Efter det åt jag å Fia å sen ville hon sola så jag följde med som nån att prata med eftersom jag inte hade nått annat för mig. Men jag solade inte, aldrig att jag lägger mig i ett solarium, vet inte vafför men näe, jag vill inte.. Elin, sorry...

Idag är det värsta skumma vädret, ena stunden är det fint, andra regnar det så man kan ju inte sitta ute..:( Snart ska jag till lillan igen för att få tag på magnus å snacka om det där jobbet. Sen försökte jag få tag på elin oxå om nån modellgrej som jag ska på på söndag å så skulle jag se om hon ville hänga på..Men jag snackar med henne senare..Men den där modellsaken är nåt Olle har varit på. Fatta vad kul, modell för en  dag med sminkning å allt plus att man får en bild oxå..:)


Superkul i Eskilstuna...

I lördags morse bara det av till centralen för att ta tåget till Eskilstuna. Efter att ha väntat på biljettern ett tag och efter en god macka satte vi oss äntligen på tåget. Resan gick fort å vi hade jättekul på tåget.

När vi kom till Eskilstuna så gick vi till hotellet. Efter betalning och lite krångel med rummen lämnade vi våra väskor på rummet för att gå ut på stan. Vi gick runt på stan och det blev en del shopping. Dock inte jag..:( letade efter studentskor men jag hittade inte några. 

När vi kom tillbax till rummet tittade vi på SM-finalen i handboll. Hammarby vann över Skövde men det var inte en speciellt spännande match. Målvakterna var iaf bra. Vi drack champagne som välkomstdrink och efter det började vi fixa oss lite. Vi träffades i Jossan och Maries rum (som var finast och störst) å hade lite förfest och sminkning. Sen gick vi ner till restaurangen och åt. Haha, jag började känna mig lite påverkad redan nu..:) Vi åt iaf jättejättegod mat, mums...

När vi var klara gick vi upp till rummen igen och sen fixade vi oss lite mer och sen gick vi till utestället vi skulle till. Det var 25årsgräns men jag kom in eftersom alla ndra i sällskapet är över 25 och dom kan ju inte bara lämna mig ut. Men men, jag kom in iaf fast vaktren verkade lite sur..:P

Väl inne var det jättekul!!! Jag dansae hela kvällen. Det fanns två dansgol, ett schlager och ett typ dance. Men det var sjukt kul. Jag och Cissi dansade hela kvällen. Hon försökte ragga upp nåra till mig men fan, dom var ju fula alla. Men ändå.Det var kul. Vi snackade en del med den söta bartendern Andreas. Åhh, han var gullig och ja, handbollspelare får fina kroppar..:)

Gick å la oss vid två och sen vaknade vi vid åtta. Vi gick ner å åt en helt jättegod, underbar frukost. Hotellfrukostar is the shit, dom är bäst....MUMS! Sen åkte vi hem vid tolv. Jag var ganska trött men det var en trevlig resa. Folk undrade säkert vilka vi var..Väl på centralen åt jag kinamat ur sånna där "vännerlådor". Det var gott, ska äta där igen...

Nu är jag iaf hemma men jag är så himla trött, somnade på eftermiddagen ett tag..

Ah, det blev ett långt inlägg..Sorry att jag inte kan lägga in bilder eller göra nå andra kul effekter..Mitt internet är skit!!!



"Han har bakåtslickat hår"

Den låten är stuck på min hjärna. Idag på dansen dansade vi till den i typ en å en halv timme...Men det var kul, Marianne gillade den..:) Marcus i SPEI3 ska vara killen alla vill ha å vi tjejer ska göra värsta fina dansen...Men det var hur kul som helst att dansa och göra något!

Nu e projektarbetet inlämnat. Åååååååååååååå vad skönt..no more..!

Ikväll kommer Linnéa (rättstavat, thank you very much :) ) å Yennipher. Vi ska väl plugga lite matte eftersom kapitlet är lite krångligt sen blir det inför Eurovision song contest och jag antar en massa snack med..Det ska blir kul och härligt att bubbla av sig lite...Fast iofs, det gör jag väl alltid men ändå...

Hoppas..!

Torsdag 3 maj

Idag är det en dag tillsprojektarbetet ska vara inne. Det ska bli så skönt att äntligen få det gjort och inlämnat så att man inte behöver tänka på det! Det känns att det snart är slut..Det ska bli så himla skoj med studenten tycker jag...:)

Näe, nu måste jag göra dom sista loggböckerna och en annan sak till hoppas jag att jag gör med..:p

Usch!a

Ah, jag har en konstig känsla och den är inte glad. Vet inte varför, kanske är det skolan, kanske är det nåt annat. Jag hoppas att det blir bättre snart för annars kommer det att gnaga länge. Det vet dom som känner mig...
Har lite dåligt samvete, ångest, känner mig seg och allmänt blä...

Usch, näe nu får du rycka upp dig Elin...!

1 maj

Idag är det officiellt först dagen på våren. Men såkart, det har ju vart vår ett tag. 

Igår var det Valborg. Jag var på Muskö. Det var okej men jag var så himla trött att jag nästan somnade så som tur var körde Yenniphers mamma hem mig när hon hämtade Yennipher. Haha, det var typ första gången jag var ute på Muskö. Det var ju svinlångt med bussen ju!! Fast det var fint där. Det blev ingen brasa för vi hörde att den typ brunnit ner så.. 

På dagen jobbade vi projektarbete hemma hos Fia. jag har sagt det förr men säger det igen, åå vad skönt det kommer kännas på fredag. Iofs har vi redovisningen kvar men rappporten är det jobbigaste. 

Idag har jag inte jort så mycket heller. Blev lite fillo å vänner å så hade jagsom vanligt roliga konversationer på Msn..:)