Bara nåra few hours

Åså flyttar man hemifrån typ då imorrn..E lite nervös men det ska bli hur kuligt som helst. Jag längtar tills det att man känner sig lite hemma där och det inte längre är så "nytt"...då blir det bra tror jag...

Idag har jag försökt packa hela dagen och det har gått ganska bra faktiskt..Familjen får väl ta med sig om jag glömmer nåt..Men det blir massa saker..fan vad många skor jag har asså..å kläder oxå..man vill ju inte lämna nåt för även om jag kommer hem så vill man ju att det ska vara som hemma däruppe...:)

Igår fyllde E 20-år...Nu e får du gå på systmet oxå...20 e ju den bästa åldern..Man får göra nästan allt och man e fortfarande ung..:)

I helgen var det party..Kuligt som vanligt men det var inte så mycket kuligt folk på telegrafen men men...

Näe, nu måste jag gå å titta på Musse!!!!
Hörs snart och då säkert från Umeå...
Tjingeling

Torsdag

Idag har jag väl inte gjort så mycket. Strykit lite kläder till det att jag flyttar sen har det blivit ite TV-tittande och så har jag lyckats skriva klart mina två texter..Yey!

Nu börjar jag nog bli lite nervös tror jag. Har ont i magen å huvet ibland å det e inte kul lls..Igår låg jag å tittade på TV när jag fick så ont i magen att jag trodde jag skulle spy..Blä..Men som sagt, jag har ju en tendens att bli stressad och få ont i magen så det e nog ingen större fara tror jag...

E ska hämta J idag..Kuligt att träffa henne tycker jag..:) Å så blir det fest på lördag :)

Nu ska jag äta kladdkaka..Mumsig..

"Intryck från ett museibesök"

Asså, nu har jag ju skrivit min första text å det har ju gått bra..Nu gäller det bara att dätta sig ner och skriva den andra med..Lite jobbigt men jag tror att det kommer att funka bra...Får babbla lite men det e ju jag bra på iofs..

Jag börjar bli lite nervös nu faktiskt. Hur ska jag hitta till där vi ska vara? Hur ska jag hitta där jag ska bo..? Fast jag vet att det löser sig så men ändå..Det e så jobbigt att virra runt..Hoppas att det bor nåra kuliga i min korridor så man kanske kan ta sig med dom till universitetet..Å jag måste ju skriva in mig i kåren oxå..Det e faktiskt lite konstigt att man måste det för man måste ju vara med i kåren..Kan man inte skrivas in atomatiskt?? Ahja...Får fixa det sen..

Å sen ska ju jag åka upp den 29de,,,det känns som att alla ka upp mycket tidigare...Kommer jag försent? Har försig snackat med C på universitetet så det blir nog bra ändå tror jag..Å alla jag vet börjar ju tvåan så de kanske vill upp tidigare för att de har massa kompisar där å så...Men ahja, det blir nog bra....E ju där nästan en vecka innan vi börjar så det e lugnt...och universitetet öppnar ju inte förens v 35 och mamma sa ju att et var tråkigt att bo kvar under ledighet så...Det blir nog bra fast jag e ju lite nojig men men..:/

Nu ska jag försöka ta itu med skrivningen..
Tjingeling...

Recap...

Nu har jag inte skrivit sen i lördags så jag tänkte bara uppdatera alla litegranna...

I lördags var jag å M på Telegrafen. Jag kände mig bättre å vem vill missa fest :) Kuligt som vanligt. Träffade U å hennes bror å co..Det var trevligt..Hon hade smsat mig men hon har ju mitt gamla nummer så det hade jag ju inte fått. Lite tråkigt för jag flyttar ju strax å vi kanske inte hinner träffas. Men jaja, hoppas iaf..

Hann prova en asgod dricka..Mumma:



Vi kom dit ganska tidigt å det var inte så kuligt kanske. Snackade lite med dom som jobbar där sen kom de mer folk så det blev lite mer liv. Träffade F och D och vi hängde nästan hela kvällen. Nåra lite äldre norrmän kom fram till oss å sa att de inte visste nått om stan eller att de kände nåra å frågade om de fick sitta ner. Visst fick de det men när de köpte champagne å what not blev jag å M lite less så vi var tvungna att gå på toan å sen lyckades vi smyga ut..:)

Där ute träffade vi sen nära Waxholmsbor som blev sura för att vi hade fördomar om just Waxholmsbor..Vafan, kommer man med backslick å Fred Perry-tröja kan man väl inte förvänta sig annat...Om dom nu inte har så mycket pengar e dom ju typ wannabees å det e ju inge bra det heller..Nääe, jag tror jag å M drar tillbaka till Sorunda å mockar lite..vafan...

Vid ett började ett band spela, det var nå raggae å det var inte alls så dansvänligt. Men jag å M bestämde att vi inte skulle ta nattbussen å fixa en taxi så vi kunde stanna längre å dansa till musiken efter. Det e alltid lika kul att dansa!!!

Vıd tre ringde vi taxi med det var så lång väntetid att vi bestämde att ringa nån med körkort..Efter lite om å men kom J å hämtade oss..Du e en ängel!!! kom hem vid fyra men var inte så trött faktiskt...Somnade inte förens vid 5 efter att jag smsat me E ett tag...Det e bara att ringa sweetie!!!

Do I need to say that sunday was a very lazy day..Gjorde inget för även om jag somnade vid 5 vaknade jag vid 11 igen..Bara slappa hela dagen ungefär som idag..Blä, nu har jag ont i huvet igen...

Imorn ska jag va med E å S..Har inte träffat S på evigheter..Ska bli kul...:)
På torsdag kommer J...å på lördag e det fest...:)

Btw, åker till Umeå klockan 11 den 29/8...
Hejhopp..:)

Festa?

Nu känner jag mig helseg..jag tror att ag håller på att bli sjuk..Konstig i hals och öron och det bara värker i nacken..Blä asså! Kanske är det min kropp som säger ifrån? Kanske har jag gjort lite väl mycket den här sista tiden? Jag vet inte...Men det e ju så kuligt men ibland måste man kanske erkänna och ta det lite lugnt ibland..

Fick ergjudande om kräftskiva ikväll hos J. Hade vart roligt att gå men hade typ redan bestämt med M å jag e en för honest person så det går bara inte att avboka eller hur man ska säga... Men båda skulle ju vara kul iaf så..Helt plötsligt går man från nada planerat till att i torsdags ha för mycket..Oj, vad man blivit poppis...:)

Men som sagt, vet inte om jag e tllräckligt "oseg" sen för att gå ut men jag hoppas...

Ah, på onsdag den 29 drar jag nog upp till Ume..Ska bli kuligt och jag hoppas att allt ordnar sig bra..:)

Ah, nu ska jag gå å slappa å försöka vila upp mig...

Sovaövert

Igår vid 4 drog jag till Ösmo för att möta upp E och sen åkte vi till Nynäs och handlade tacos och chips. Mumsigt värre. När vi väl var hemma hos henne slappade vi lite sen gjorde vi lite mat. Gott vart det å E's mamma smakade lite hon med och berättade lite historier från sin ungdom..:) Kuligt :)

Sen blev det ut till husbilen för att slå på Brokeback Mountain...Men såklart efter vi hade glömt tusen saker i huset och vi hade hunnit dricka ett glas vin...Men det e en sån fin film. Gulliga är dom allt! Det ser så härligt ut att vara sån där cowboy som rider ute i naturen och som samlar in massa får...Skulle också kunnat vara det om jag hade Heath Ledger (eller för all del nån annan snygging) vid min sida...:) Efter filmen såg vi nåt extramaterial om filmen och fan Heath - Ta av dig solglajjorna!!!

Sen blev det lite snack innan E var tvungen att sova eftersom hon skulle upp till sitt nya jobb idag..:) Hoppas att det har gått bra :)

Idag har jag tillslut lyckats skriva klart den ena texten. Ska bara låta mamma eller nån läsa den å sen putsa lite sen har jag ju bara den andra kvar innan jag e good to go...

Imorrn blir det kanske Telegrafen med M och nåra fler. Värsta stammisen där nu nästan men jag älskar att festa så det gör inget. Å måste ju passa på å träna lite nu inför Ume. Hoppas att det blir endel festande där me.. Å då får alla komma upp å festa med mig vetja..

Näe, nu har jag suttit är alltför länge..Tjenemors..:)

Blä...

J***la skittext som jag mste skriva..Pisssvårt! Blä, jag vill inte..har typ en halv sida kvar nu och jag kommer inte på mer nu..Plus att jag har en till text att skriva...BLÄ!!!

Förresten, nån som vill hitta på nåt i helgen??

I think you can dance, Kameron!

Säga vad ni vill med det här e det absolut snyggaste och bästa dansaren i So you think you can dance... Shit vikken blick asså...

image16


Åh, jag får rysningar bara jag ser han dansa och han å Lacey gjorde den bästa dansen ever, så j***vla fin!!!
Shit att man inte har MyspaceIMB eller vad det heter!! Måste fxa nu..:)

Näe, nu ska jag sluta dreggla och hjälpa mor med maten..Cheers!

Gomorron..:)

Vaknade för en timme sedan..Men till mitt försvar hade jag jättesvårt att somna igårkväll..Var ju tvungen att titta på Foootloose (Kevin Bacon är för gullig i den filmen..:p) och den slutade vid två. Sen låg jag hur länge som helst och vände och vred på mig..Men det gör inte så mycket, det e ju lov...

Snart måste jag verkligen komma igång me det där texterna jag ska skriva tills den 4 september..Panik!! Fast jag tror att kommer man bara igång e det nog inte så farligt..Hoppas jag.. Ringde Cecilia igår I umeå för jag var inte riktigt säker när vi skulle vara uppe...Hon sa att det mest var för att anmäla sig till kåren som man skulle vara uppe tidigare så jag kanske åker upp tisdag eller onsdag istället...Det kan ju vara roligt att lära känna lite folk innan man börjar oxå...

Nä, nu måste jag gå å duscha å sen ska man till Lillan å handla mjölk...


Städdag...



image15


Så idag vaknade jag vid tolv..Shit vad skönt det var att sova så länge..har inte gjort det på jättelänge så jag var nog väldigt trött tror jag...Åt lite frukost å sen tittade jag lite på TV å duscade...Sen skulle jag ta mig an mitt rum som inte har blivit städat på jag vet inte hur länge men blä, jag ville inte...Men efter sen kom jag igång å det gick bra..känner mig riktigt duktig..:)

Ah, det e väl det jag gjort idag...haha, kul men det måste göras...så nu har jag ett nystädat rum å ett rent badrum...:)
See us!

Wiha..:)

Shit vikken jobbig dag det var idag på jobbet då...! Vet inte hur många gånger jag var tvungen att ringa Mange..Blä!! Alla måste tänka "nu e det sista dagen å semestern så nu går vi å handlar på lillan"..ALLA SAMTIDIGT...Å så ska dom skicka alla j***la paket hela tiden.jag blir sååååå trött...Anar inte hur skönt det e att va hemma nu igen...Iaf, idag var det sista dagen på jobbet sen blir det Ume..:)

IGÅR: TJEJMIDDAG
Jag mötte M på bussen å sen satt vi å väntade i flippin' en kvart i Ösmo..Äntligen åkte bussen mot Nynäs..Vi hittade inte hem till J så L fick möta oss vid bussen å sen blev det en liten prommis till J's hus..Fan vad fint hon bor..:) Väl där satte vi igång med maten, pasta å kyckling...Mumsig som in i norden!!! Sen blev det vår standard med krispchokladmousse å grädde..yummy..Tyvärr var E sjuk:( så det blev inte att hon kom...Efter middan provade vi L's mangorom eller vad det var å det var jättegott..

            
image6

                    Oj, va du vispar L :)

                
image8

                     Min hi-tech mobilkamera ger inget bättre resultat tyvärr....

               
image9

                    Hm....juice???

              
image10

                     Bra med en mobilväska eller hur Y???

Efter lite seriöst och mindre seriöst snack var det att vi gick in för det blev lite kyligt..Väl inne bestämde vi oss för att ha tequilarace framför Torkel i Knipa..Varje gång dom sa Torkel eller typ skulle man dricka..eller var det när dom svor eller va?? Sen blev det lite av M's studentenskumpa som faktiskt var god å sen lite smakning..:) Y var trött efter en hel dag med jobb å  skulle hem å L skulle hem till D så det blev jag, M å J som trog till Telegrafen :) Vi gick allesammans å stannade å tog ut pengar å snackade lite me nåra..Väl inne provade vi lite drinkar..Mjölkdrinkarna ägde!!!! Mm, det var skoj där fast musiken var lite tråkig..:( Träffade E :) Kuligt, hon e alltid trevlig..Träffade massa klassisar oxå... Grattis C!!!:) Sen blev det lite dans å jag träffade nån kille som jag inte vet vem det e men han verkade känna igen mig..Men trevlig som man är sa man bara hej, snackade lite även om man hade nada idé om vem det var men det var lite skumt tycker jag nog...

            
image12

    :)

                
image13

                    Efter en drink lr två kanske..

Träffade V oxå..Kuligt, å vi snackade i typ 5 minuter om lumpen..Han har ju för fan rakat huvet..:/ Han som hade så fint hår..fast han var väl tvungen....Han verkar gilla lumpen iaf..De går upp typ 5 varje dag..puh..Å han verkar lite blyg oxå..shame.. Han sa iofs "hur e läget" först så ett poäng till mig..:p

Drog hem vid 2 med bussen å vaknade imorse med en aning huvudvärk men med de kuligast minnena..
Thanky girls for a lekker evening!!!

Hemma igen...

Nu e man hemma igen efter tre sköna dagar av semester med familyn..:)

Åkte till Västervik på onsdagen. Har varit där förrut men det gör inte så mycket, det e mysigt där. Sov i en åttamansstuga(!) och jag å lillebror sov uppe på ett(!) av loften..Varmt men supersköna sängar! På kvällen efter en supergod middag på Blå Köket spelade vi minigiolf. Den där minigolfbanan e typ den roligaste/svåraste som
finns..:) Å dessutom kom jag inte ens sist..:) Slog Fjälly...

På tordagen var det halvdant väder. Vi spelade lite golf(!) på drivingranchen. Jag suger verkligen men som nån sa - man kan inte vara bäst på allt!!! Sen blev det lite solande på stranden såklart och en tur till Lager 157;RAW där man kunde köpa billiga märkeskläder. Fast jag hittade inte nåt..:( Men helt klart roligast under dagen var på morronen när vi paddlade kajak..Jag, pappa å lillebror hade varsin kajak medan Fjälly och mamma paddlade på i en kanadesare. Fan, vad kul det var..:) Jag var nästan lika snabb som bror..:) Jag ramlade iaf aldrig å bror fick en riktig komplimang av en van paddlare -
"Det här är inte din första gång ser jag"
"Eh, jo faktiskt..."
"Jasså?!"
Bra bror:)

image5

Sen på kvällen blev det god middag på Krabbes..mumsigt...När vi kom hem tog jag å syskonen en liten prommis runt campingen..Trevligt:) Höll nåstan på att bli nermejad av en cykel och såg en Saab cab med "vänj er" som registrering..:) Ville smyga in å hoppa i "Luftkuddeland" men alla saker var ju "urblåsta"..:( Sen blev det sängen när vi kom tillbax...

Sen idag åkte vi hem vid tolv..Blev inte att vi stannade för det var dåligt väder så..:( Ganska skönt dock att komma hem...

Iaf hade vi stuggrannar (vissa vill ju inte förstå:p) som var runt 30 kanske å som hade en Corvette och en snygg Alpha Romeo...Det du Elin!!! Å två var skitsnygga av dom..Vikken mage...:)

image3


Å så blev man spanad på (enligt pappa) av nån i brors ålder oxå med en fin kropp (enligt mig:)...Fan oxå, jag som gillar lammkött ju lr hur???

Iaf, Västervik nästa sommar eller hur girls???? Fanns massa att göra där och det var massa liv å så kan man ju åka in till Västervik oxå..:)

Tjejmiddag imorrn hos J..Yey..:)

(Å yes - Supertekniska Elin kan infoga bilder nu:) )

Bye..:)

Nu åker jag på semester med familyn..Ha det bra allihopa..:)

Heldag hemma hos Elin...

Idag har jag varit hos Elin hela dagen. Vi har bara slöat å snackat skit å inte gjort mycket alls..Läste tidning och försökte pumpa upp den där himla luftmadrassen..Elin plattade håret...

Vi åt jättegod grill oxå..Köttet är så himla gott hemma hos Elin tycker jag..:)

Sen vid typ 7 kanske kom E och C och vi fikade å snackade mer skit..Det e typ det enda man gjort hela helgen but I like it..:) E sjutsade mig till busse, snällt..:)

Arlanda

Nu har man kommit hem då efter en heldag på Arlanda. Det var ganska segt faktiskt, fick bara sitta å vänta mest och fick bara "guida" nåra japaner till hotellet. Fast det gjorde inte så mycket för det som var där var snälla dom med..(å vissa var snygga oxå men det e en different story:p)..Iaf, satt från tolv till typ två å snackade massa skit, åkte med japanerna, kom tillbaka till Arlanda, snackade mer skit å fler "värdar" kom å sen vid 6 drog vi å åt ..Mumsig mat på hotellet med chokladpudding som efterätt...Mums!!! Sen åkte vi tillbaka till Arlnda å tyvärr var planet med dom vi skulle "leda" till hotellet försenade så vi fick åka hem..Eftersom jag bor där jag gör var jag tvungen att vänta ett tag men pappa ringde å sa att han skulle hem snart så jag åkte till stadion å väntade på han där..:) Sen blev det bil hela vägen hem..YEY :)

Vi fick ju fina kläder. Värsta skorna som har ett litet hål i sulan som man kan stoppa in en liten grejs som man kan koppla till sn Ipod å voilá så har man en stegräknare!! HI-TECH..:) Å vi fick dom gratis!!!! Å byxorna är ju inte fel dom heller fast lite varma är dom nog...

Iaf, fridrottare kan ha så snygga kroppar att det inte e sant..Johan Wissmans överkropp - WOW!!!! Å dom där snygga "värdarna",  dom var ju kuliga oxå..:) Men jag känner igen dom vafan...Aja, hoppas att man kan vila ögonen på dom på måndag oxå eller att jag får åka med nån snygg aktiv..:p Fast det klart, e han eller hon känd gör det inget hur han ser ut, det e ju cool iaf..Idag såg vi Stefan Holm å Johan Wissman å nåra vi kände igen men inte vet va de heter...

NattiZZZZ....

Gonatt!!!

Nu blir det sova tror jag ..E lite trött nu faktiskt å tröttare blir man ju av att ha tittat på TV hela kvällen..Fast jag måste säga: Vänner rules..:) Ska till Arlanda å vara där mellan 12 å 20...Suck, men det ska bli skoj oxå..Tänk om man träffar nån kul..Å om man inte gör det så kanske man får "leda" nån snygg längdhoppare eller så till tåget..yummy, Andreas Thorkildsen..:p fast han kastar ju spjut men men...

Nu så, SOV GOTT allihopa!!!!
Nån som vill hitta på nåt imorrnkväll???

Ojojoj..

Har redan vart uppe sedan sju å vart i stan å hämtat kläder. Fina DN-gala käder..:p Jag ska ju vara tågvärd från Arlanda å hjälpa alla aktiva från Arlanda till hotellet. Ska bli skojsigt. Hoppas att det e nåra kuliga man får jobba med å inte bara nåra tråkmånsar som sitter å tjurar...

Iaf, åkte med pappas fina DN-gala Mazda å vi var inne i stan typ vid fem över halv 9..Hämtade kläderna som tog typ 5 minuter å sedan hann jag med 9-tåget hem..Tåget går ju bara till VH nu så där fick man byta till en buss som tar en till ösmo, sen får man byta till 858...Haha, mycket bytande..:) Men fan vad irriterad man blir...Visst kan inte alla ha koll på hur bussarna går men om man ska köra buss till nynäs som ska stanna i ösmo borde man ju iaf veta att man ska stanna i ösmo..shit asså..Å en tant som kanske var turist tror jag hade ingen koll från vart musköbussen går...Blä, not what I need on a fridaymorning..Men men man ska inte klaga, man har ju själv varit turist men fan, det blev ju nästan bråk mellan bussisen å tanten...

Aja, nu e jag hemma iaf å ska väl försöka börja lite på de där skrivuppgifterna jag har fått..Usch, vad segt men som sagt det måste göras å det e ju faktiskt inte så mycket...

Å tjejmiddag nästa helg lr hur va girls??? :)

Å HOPPAS..:)