Segdag...

IDag har jag inte gjort nåt..Bara slappat å sovit å tittat på TV..Kännre mig lite "sjuk"...Tror att det kan vara helgen som har kommit ifatt mig men det gör inte så mycket,,,det var ju kuligt...

Nu ska jag flytta om EN månad..Lite nervös faktiskt...Men det blir nog bra å jag tror att jag klarar mig toppen..Jag känner ju redan endel där så jag e ju inte helt ensam...

Näe, nu orkar jag inte mer...

Måndag...

Jaha, så har man jobbat hela helgen å tjänat lite peningar..Skönt, men jag tror att allt kommer att gå till hyran tyvärr...

Efter jobbet i lördags var det fest igen. Så himla kul att bara ha kul. Skulle jobba på söndagen så jag tog det lugnt med drickan. Fast det var så himla kul iaf. Efter att vi hade festat ett tag hemma hos A bestämde nåra av oss för att dra till telegrafen. Innan dess hade nåra hunnit bli lite för fulla och vi hade spelat ölspelet nåra gånger...Kul :)

Iaf, vi kom till telegrafen vid tolv, ingen kö alls..Skönt!!! Väl inne träffade vi halva klassen. Det var skojigt..Jag vet nog en som e lite avis tror jag. Iaf har dom gjort jättefint utanför så där spenderade vi största delen av kvällen. Träffade också massa andra "kändisar"...Han var så himla snygg!!!! Haha, det e där man ses typ. Bandet var kanske inte riktigt i min smak så det vart inte så mycket dansa men men..Vid två var jag tvungen att gå till bussen å hade sällis med nåra på den oxå..Superkul kväll verligen...

På söndagmorgonen var jag faktiskt inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Gick iväg till lillan å öppnade. Det var ganska lugnt hela dagen och vid tre kom C å löste av mig...Gick hem å duschade å sen blev det restaurant med farmor i hammarby sjöstad. Gott och ett fint ställe. När vi kom tillbaka med båten till Hammarbyhamnen kom det en störtskur och vi blev helblöta allihop!!! Vi gick så fort vi kunde hem till farmor. Sen bar det hemmåt...Tror inte att den där regnskuren gjorde mig så bra, hade ont i halsen innan å idag känner jag mig helseg..blä..

Har precis sovit lite därute..Skönt..

Haha, titta vad jag läste i en tidning på "Brittans" nya pojkväns (kanske) tröja. Shit, vad komplicerat men men..
" I'm on a seafood diet - I see food and I eat it!!" :)

Fredag...

För ett tag sedan kom jag hem från jobbet. Fan vaad jobbigt det är att stänga!! Men det verkar inte blir så många mer gånger innan jag drar..

E helt slut i kroppen nu, ska bli skönt och kul att åka på fest imorrnkväll..Bara släppa allt och ha kul!

Näe, nu ska jag kolla på Four Feathers...Den där Heath Ledger asså..yummy...:p

Sol!!!

Idag vaknade jag vid 11..Så skönt att få sova så länge....

Efter det la jag mig i solen på baksidan. Åh vad skönt det var men det var lite för varmt ibland..Men, jag hoppas att jag bättrat på brännan lite iaf...

Imorgon blir det jobb..Ska stänga och det e väl inte det kuligaste men ja. På lördag blir det PARTY...Vad kul, hoppas att alla andra är där..

Ah, nu ska jag kolla på Vännber å bara slappa..Det e ju så himla varmt här..:(

Onsdag 25/7

Idag var det löning..:) Fick inte så himla mycket den här månaden men det var ok iaf..Jag jobbade ju inte så mycket i juni om man säger så..Å så ska jag få mitt lönepapper å allt så nu kan du vara glad mamma. Han var bara på semester sist så..Det e skönt att få lite pengar nu men jag tror att mycket kommer att gå till den förbannade hyran jag måste betala även om jag inte bor i rummet än..Men vafan, det gör inte så mycket..

Har fått kontakt med massa från SA på Facebook..Så himla kul!! Jag saknar alla och de undrar när jag kommer å hälsar på..Fan att det ska kosta så himla mycket pengar asså...Men en dag ska jag dit!!!!Det lovar jag.. Å att jag inte märkt det förr, S e ju HET..:) Fan, vad kuligt jag hade där..Asså, de senaste två åren i mitt liv har varit perfekta med massa vänner här i Sverige och SA...Jag är så himla glad att jag har er allihopa, det ska ni veta..Lite sentimentalt nu men det e faktiskt sant...! Luv u guys!!!! Ni e bäst allihopa...Tjejmiddagar, skvaller, PARTY och bara massa snack..:)

Nu ska jag möta Malin vid bussen..Lite mer tjejsnack idag..:)
Tjongeling..:)

Va??

Vem e det??? Vafan, jag fattar ingenting..men det kan ju inte va en flickvän iaf..eller??

Städat...

Nu sitter jag här efter att ha städat hela nedervåningen...Fan, jag e helt svettig nu..Stackars E som måste göra det hela dagen..Fast å andra sidan kanske det inte är så synd om henne..Eller hur E??

Nu blev det lite finare väderså ska kanske bege mig ut på baksidan...Eller jag vet inte..

Tompa..:)

Idag har jag bara slappat hela dagen..fyfan vad skönt, det e nog första gången på länge jag har varit hemma hela dagen! Vaknade vid 10 och efter att jag tittat lite på TV blev det frukost. Mumsig med nya rostisar..:)

Efter det tittade vi lite på foton från mammas, pappas och fjällys resa till paris å glasgow. Det var kuligt. Efter det fick jag ett ryck och ett litet sting av dåligt samvete så jag passade på att skicka svaren till Anna på Ume universitet som jag ännu inte skickat och som jag fick när jag var där..oops..

Sen blev det en lång skön dusch och efter det lite TV och vänner. Vädret var faktiskt dåligt idag så det gjorde inget att man bara "lökat" inne hela dagen...:)

Efter lunch och ett litet bråk som snabbt ordnade upp sig blev det Top Gun. Mmmn, bra film det där och Tom Cruise gör ju inte upplevelsen sämre..:) Seriously, whats with guys in uniforms....? Å jag älskar musiken som bara den!!!

"Danger Zone" by Kenny Loggins:


Revvin' up your engine
Listen to her howlin' roar
Metal under tension
Beggin' you to touch and go
Highway to the Danger Zone
Ride into the Danger Zone
Headin' into twilight
Spreadin' out her wings tonight
She got you jumpin' off the track
And shovin' into overdrive
Highway to the Danger Zone
I'll take you
Right into the Danger Zone
You'll never say hello to you
Until you get it on the red line overload
You'll never know what you can do
Until you get it up as high as you can go
Out along the edges
Always where I burn to be
The further on the edge
The hotter the intensity
Highway to the Danger Zone
Gonna take you
Right into the Danger Zone
Highway to the Danger Zone

Sist men inte minst...Kul med alla ersättningsbussar..blä..hoppas verkilgen att det blir bättre tåglinje efter det här!!!

Aja, tjolahopp!!

Nu så...

Nu så ska jag skriva lite mer...

Först: Kom in i Ume å ska flytta dit i slutet av augusti. Fan vad spännande det ska bli, längtar verkligen till att träffa nya människor och komma ifrån Nynäs. Jag menar, jag gillar allt här, this is home...men jag vill röa på mig..:) But im going to miss all of us here in Sorunda..<3

Torsdag:
Träffade en kompis i Farsta. Det var trevligt..Det var ett tag sen men vi hade trevligt å pratade massa kuliga minnen å lite skvaller me..:) Alltid trevligt!!! Himla tåg som inte kommer å så man måste åka en svettig buss...Men visst, man kommer fram men blä....

Fredag: Först efter lite strul och missning av bussen (första gången!!!!) träffade jag E och S  i Nynäs. Vi viste inte vad vi skulle hitta på så jag å E drog hem till henne och sedan kom S dit..Hade trevligt..Fast jag har nog aldrig sett E så arg..:p Sen mötte jag L i Nynäs och vi handlade lite pizzatillbehör till tjejmiddagen. När vi kom hem till mig började vi fixa lite sen kom resten av tjejerna och vi hade en superkul kväll!!! Massa skvaller och roligt prat..Nu måste vi hinna göra det en gång till innan jag drar till Ume...

Lördag: Jobb  till 3, jobbigt men man tjänar ju pengar. Sen kom jag hem och slappade hela kvällen! så himla skönt!! Har inte gjort det på ett tag..:) Sen på natten kom mamma, pappa å Fjälly hem från sin semester...Vart nog lite skrämd och var nog lite borta när de kom å väckte mig..:)

Söndag: Jobb idag igen! Det e så flipping varmt i den där affären!! ojoo...när jag kom hem vart det fika å sen kom E över en kortis och det blev lite snack. Sen åt vi å sen hamnade man här..:)

Och nu till E´s test:
1.Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Lite okulturellt men vi har fan inga böcker här vid datorn!!!

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Datorn...:)

3.Vad var det senaste du såg på tv?
Hm, Cocktail..men det e ju en DVD fast som lillesyster o V kollar på på TVn..:)

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är.
21.20

5. Bortsett från datorn, vad gör du just nu?
Lyssnar på TVn

6. När var du ute senast och vad gjorde du då?
Åt grillad lax, mums, på vår altan....

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
En bilddagbok

8. Vad har du på dig?
Prickig grå tjol, ett vitt linne och ett rosa linne...

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Näe..:(

10. När skrattade du senast?
Vid middagen...

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tavlor...

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Näe...

13. Vilken var den senaste filmen du såg?
Hm, Cocktail..?

14. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Hm..? Mycket saker I guess...

15. Berätta något om dig själv som folk inte känner till:
Va...?

16. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
OJOJ, det e först sent och jag e för seg för det här...

17. Tycker du om att dansa?
JAAAAAAAAAAA...Love it!!!

18. George Bush?
Shit asså shit...

19. Vad skulle dina barn heta, flicka?
Oj, nåt fint i guess...

20. Vad skulle dina barn heta, pojke?
Samma, jag har ingen aning än..Nåt coolt...:p

21. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Jes, as a matter of fact..I want to!!

22. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Kuliga??

Nu blir det att gööra nada!!!
Sov gott!


Tjejmiddag å jobb...

Blä, allt försvann å jag orkar inte skriva om allt!!!!

Hade tjejmiddag igår med girlsen (utom jessica:() Dte var trevligt!!! Skriver mer senare...

Sådärja...

Nu ska jag äntligen skriva lite...Har haft ganska mycket för mig de senaste veckorna...

Jag har vart på Trosa camping med Elin å Malin....We had a fab time!!! Det var så kuligt...Tyvärr fanns det ju inga unga snygga där så vi fick nöja oss med de 50-åriga motorcykelgubbarna i stugan brevid..:)

Jag har jobbat lite med...Det är väl inte det allra roligaste men man tjänar ju pengar och de te en nice feeling!!!

I typ en vecka var jag hos mormor på landet i Sundsvall. Det var skönt som vanligt men tyvärr hade vi bara en dag då det var riktigt soligt och då fick man ligga i för att bättra på solbrännan :) Men som alltid är det mysigt där och vi bara tog det lugnt, åt god mat och hade det bra...

Den 9 juli kom Dylan från Sydafrika. Han e utbytesstudent i Tyskland nu och tog tillfället i akt att hälsa på sin svenska vän. Vi åkte in till stan med Yennipher och tittade på vaktavbytet och så första dagen. Sedan blev det Grönan och Yennipher den lyllosen lyckades vinna 2 kilo choklad för tredje året i rad!!! :) Sen har vi vart i stan på sightseeing, gått runt lite, vart i Nynäs och ätit glass och druckit öl, vart på Telegrafen (gr8 nite!!!), vrt på Muskö hos Linnéa, hängt med Mickan & co och bara slappat. Men fy vad kul vi haft...Vad jag saknar Sydafrika asså.....

Ah, så nu vart det ett litet innlägg om vad jag har gjort de senaste veckorna (!)...
Hörses snart!


Hjälp...

Nu har jag inte skrivit på jättejättelänge.......Orkar inte nu men det har hänt så freaking much och jag berättar allt senare..:)

I miss SA!!!!!!!

...

Jag orkar fan inte nåt annat nu.. E sååååå trött, men more later.:)

PERSONLIGHET
JAG ÄR;
Blyg: Jag säger att jag är det men jag tror inte mina kompisar hållre med...
Smart: Thinker but smart? Dunno...
Långsam: Hm, näe.
Stressad: Jag är väl det tror jag...
Tålmodig: Verkligen inte.
Djup: Ingen fattar när jag försöker vara djup :)
Öppen: Jepp
Ärlig: Offcourse...
Positiv: Kanske lite för positiv.
Ansvarsfull: För mycket ibland, för alla...

VÄNSKAP
JAG HAR;
Svikit en kompis: Näe, tror inte det
Förlorat en bästa vän: Mmm.
Sovit med en killkompis: Ja.
Sovit med en tjejkompis: Ja
Pussat en av samma kön: Jepp...
Slagit en kompis: Vadå? För att man e sur eller på skoj?
En kompis som vet allt: Ja,finally :).
Berättat hemligheter: Ibland har jag secrets of my own but I dont tell on people...

KÄRLEK
JAG HAR;
Blivit sårad: :,(
Haft stadigt förhållande: Not yet...:(
Krossat någons hjärta; ?
Gett någon ditt hjärta: Ja...
"Playat": Näe.
Sagt att jag älskar någon och menat det; Ja.
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Nej.
Varit otrogen: Nej!

FAVORITER
FAVORIT;
Låt just nu: Train "Drops of Jupiter"....
Pryl: Min fina Nokia 5500
Film: "Whats eating Gilbert Grape?"
Bok: Om jag en gång kommer igenom den så "Desirée"..
Lärare i skolan: Har ju tagit STUDENTEN men jag måste säga att jag tyckte alla lärare var ok..:)
Frukt: Banan

ÖVRIGT
JAG HAR;
Sytt: Jepp, många stygn...
Opererat mig: Ja, way to many times..:(
Cyklat omkull; Oja...
Sjungit i duschen: Always..
Hoppat bungyjump: Nope
Fobi för något: Näe, eller kanske höjder ibland.
Sett någon dö: Nej
Varit på begravning: Inte så många gånger lyckligtvis.
Sagt att jag hatar någon: Näe.


LIVET;
Svart eller vitt: Vitt
Rött eller blått: Åh, dom ew ju båda fina ju...
Skriva eller tala: Tala
Vatten eller coca cola: Men det beror ju på situation, skulle ju inte vilja dricka Cola under match men till Tacos - yummy...
Nagelbitare: Sometimes
Mobil eller mp3: Har inte ens mp3 :p
Snygg eller charmig; Är man charmig blir man snygg så...
Lösgodis eller choklad; Choklad
Frukt eller grönsak; Frukt
Film eller serie; Serie
Festa eller softa: Fest e skoj men softa e skönt det me...
Sommar eller vinter; Jag e ett vinterbarn
Fredag eller lördag; Lördag
Levande-ljus eller lampa; Ljus
Övervikt eller undernärd; Mitt emellan
Kärlek eller vänskap: Kan inte det vara samma?