Fråga?

Är det bara mitt seginternet som inte visar inlägget jag skrev i tisdags eller har det inte publicerats?
Kommentera gärna!

Bilder från landet

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Fy på mig... Men just nu har jag inte ork att göra nåt kreativt och vill helst bara vara...
Men bilder har jag lovat och bilder ska det bli :)


Vi på bron


Sill lunch


Plocka blåbär


Haha


Lunch på gården

Later :)



En lugn vecka

Nu sitter jag hemma i Nynäs på balkongen och har ätit lite frukost.

Veckan hos mormor i Sundsvall har varit underbar om än väldigt regnig.
Jag badade i havet första dagen när vi kom upp och efter det vände vinden och det blev hur kallt som helst i vattnet. Det var soligt en dag och då passade vi på att gå ner och sola lite. Men de flesta dagarna har varit grå. Har plockat blåbär i mormors enorma blåbärsris med miljonere blåbär, har läst ut min My Booky Wook som var en mkt bra bok, har lyssnat på systers Ipod och lekt en massa lekar och spelat kort i massor. Men något som man alltid gör hos mormor är att äta gott. Och det har vi gjort varje dag. Det var lax, sik, surströmming(nåja, gott och gott men en tradition:p), kyckling, svampsås, sill, spenat, stuvad sparris, prinskorv, ungspannkaka och en massa potatis.Och hemmagjord blåbärssylt :) Mums mums!


Så lugn har min vecka varit. Det har varit skönt för även om man inte gör så mkt hemma kan man på riktigt slappna av hos mormor :)


Tyvärr går det inte att ladda upp bilder nu så jag får ta det senare...



S-vall

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och snart ska vi fara till Sundsvall, landet och mormor :)



Semester blir det :)

Jag är omringad av folk jag älskar...

Här sitter jag på balkongen och bloggar. Det är varmt ute och även om jag sitter i skuggan svettas jag... Jennie har varit här och vi har snackat en himla massa skit. Tycker om :) Hoppas hoppas att vi hinner träffas mkt mer nu när båda är här i Sthlmstrakten :)

Igår vart det lite spontant så att jag åkte till Stockholm för att hänga med Emma. Vi gick runt lite och tittade i affärer. Sedan köpte vi med oss potatissallad, grillad kyckling, tomater och bröd och satte oss vi Plattan och käkade lunch. Så gott! Efter det gick vi mot Strandvägen och vi beslutade oss för att gå på Nordiska Museet. Mycket samma utställningar men några nya om bröllop, Proggens affischer (tänkte på dig då Henke :)) och Fair Fashion. Var okej utställningar men tyvärr är byggnaden inte så bra...Hursom blev det en glass på tillbakavägen innan vi fick skynda till tåget, Emma till Huddinge, jag mot Nynäs... Var en mkt bra dag med min favvo EmmaZabina.








Och så blev det ersättningsbuss i VH, som vanligt. Men som tur var hade Elin fixat mat när jag kom hem, lax och potatis.

En dag på stan...

Nu är jag trött! Och jag borde inte ens vara det eftersom jag inte har för mig så mkt på dagarna. Jaja..

För en timme sedan kom jag hem från stora staden där jag träffade Emma och Erik :)
Vi gick på Postmuseet vilket var väldigt kul. Man gör inte sånt så ofta så :) Efter det vart det lunch på MAX innan jag tog tåget hem medans de begav sig till Hallwylska. Jag skippade det för jag var ju där med Mél för en månad sedan.

Igår var hela familjen i Vagnhärad och hälsade på släktingar. Det är alltid lika kul att träffas. Vi kom dit vid 13. Då blev det lite mackor och kaffe. Sedan blev det bad i poolen innan vi började leka kull i trädgården :) Men usch, min kondis är inte alls vad den borde vara! Sedan vankades det ännu mer mat och efterrätt innan det blev kvällsdopp i sjön. For hem vid 21.30 och stupade i säng när jag kom hem. En hel dag med barn tar på krafterna men det var en trevlig dag.

Sedan har det blivit en del tårar också. Men jag är glad att han lyssnar och vill förstå. Det är inte lätt att få ett förhållande att fungera och speciellt inte som att man är flera tusen mil ifrån varandra. Det tar på krafterna. Men, back to normal...
Nu ska jag dammsuga...

Så kan det vara...

I fredags bjöd Elin på middag som sagt. En liten dejt kallade hon det med vin och god mat och jag vart portad från köket.


Mums!

Och jag har upptäckt att sallad och kall bearnaisesås är det godaste :) Nu har vi gott kött i frysen också...

Who is it?

Godmorgon!
Som vanilgt vaknar jag tidigt när jag har haft kul kvällen innan så nu har jag varit uppe en timme redan.

Igår var det Jacks namnfest. Det var supermysigt och Jack verkar så himla snäll. Familjen fick jättefina presenter och jag hoppas att de kan glädjas åt det jag och Elin gav också...;)

Söta Jack, stora killen...

Kom hem en snabbis för att senare röra mig ut till Muskö för fest. Det var ju Musköloppet igår och då blir det ju fest i öltält och med musik :) Satt först hemma hos Linnéa och pratade och så.

Tjejorna...
Tack till Dennis som agerade fotograf :)


Sen begav vi oss bort till tälten. Var nog den roligaste prommenaden på länge tror jag. Kom fram och efter lite införskaffande av dricka gick vi och dansade hela natten lång... Nu är jag helt slut i halsen men det var det värt alla gånger! Skulle sova där med när snälle Nas skulle komma och hämta Mickan och Jenni så åkte jag och Jessice med... Skönt att sova i egen säng...

Toppendag!

Nu ska jag göra.... ?



Hola

Nu ska jag på namnfest. :)
Jepp... Vi hörs!

And she just breaks in your hands

Här ligger jag och väntar. Som när jag var liten och hörde att mamma hällde upp godis i godisskålen. Med en spänd förväntan och en känsla av att det alltid tar för lång tid innan man får det man vill. Och väntar man på något gott väntar man aldrig för länge? Kan inte undgå tanken om att jag är lite lam som är så svag för denna person att jag skulle kunna göra nästan vad som helst för honom. Som släpper allt om jag kan för att få prata med honom i fem minuter. Som låter mina känslor och nojjor påverka en hel kväll.

Fast å andra sidan, jag är ju kär...

Baby it's a new age

Sitter framför datorn och skriver lite. Elin koncentrerar sig på matlagning så jag får inte prata :p Nu håller vi på med tvätten, vi har varit och handlat och nu fixar Elin lite.
Ikväll blir det god mat och vin och sen chips och dipp... 




Imorn är det namnfest sen vet jag faktiskt inte hur det kommer att bli... Planerar fortfarande faktiskt. Who knows, kul blir det nog..

So far...

Nu har jag varit och fikat med mor min nere i Nynäs. Bara sådär ringde hon och sa att hon skulle bjuda mig på fika. Sagt och gjort möttes vi upp i centrum och satte oss på café. Hon visade lite bågar hon tagit hem för prov. De var snygga och jag sa vilka jag tyckte var bäst. Sen blev det lite mer handling till Jack och sen Systemet. Har ine varit på Systemet här i Nynäs på jättelänge. Hur bra som helst med självplock nu :)

Det var mysigt att fika med mamma. Det är sällan man får lite ensam tid med henne och det var trevligt.
Nu ska jag snart laga lite mat...

Antagen

Jepp, jag kom in på Socialantropologi 30 hp på Stockholms Universitet till hösten.
Glad glad glad...

The Tribute



Det är nog inte många som missat denna video men jag var tvungen att lägga upp den.

Hur coolt som helst är det i alla fall och jag önskar att jag hade varit där för att se det live...

Baby Jack

Jag trotsade regnet och gick ner till centrum. Handlade lite presenter till Jack. Vad kul det är att handla bebissaker, sååå gulliga :)

Det var bra, nu har jag fått min dagliga motion och kan sova med gott samvete. Jag tror inte riktigt man förstår hur mycket lite vardagsmotion gör.



Det var en kväll i Juni...

Efter regn kommer solsken. Right?!?

Don't you black or white me...

Sådär, nu har denna dag gått ganska fort. Jag och Elin har precis käkat mat och nu slappar vi. Har solat, läst lite My Booky Wook av Russell Brand och ätit. Svår engelska är det i boken vill jag lova men man kommer väl in i det... Sen har jag tittat MJ texter också. Har ganska länge undrat vad han säge i They dont care about us... Nu vet jag..

Förresten, vad tycker ni om den nya färgen i min blogg etc? Designen är väl inte riktigt klar ännu men det kommer... Bakgrundsbilden har jag tagit själv faktiskt :)

Byebye...

Så...

Sitter här och läser lite bloggar... Och nu vill jag få ut min irritation på någon då min roomie inte är hemma för tillfället.
Många använder engelska i sina bloggar som överskrift för hela sidan... Som en titel på bloggen. Det är helt elt ok tycker jag ocj jag gör det till och med själv..

Men hallå, det måste ju i så fall vara rätt ord och grammatik, annars är det bara töntigt och får i alla fall inte mig att vilja läsa mer...

Så.

MJ

Godmorgon!

Igår såg jag MJs minnestund på TV4. Och jag blev så rörd. Usch, det gjorde så ont i en när hans dotter pratade.
Men jag blev också lite fundersam? Hur många satt och kollade på denna minnesstund som för bara någon vecka sedan tyckte att Michael var otroligt konstig och sjuk. Nu på senare år har det nästan varit lite tabu att lyssna på MJ, det har i alla fall jag känt. Men nu, nu är det helt okej att spela hans fantastiska musik på hög nivå... Konstigt. Jag kommer i alla fall att fortsätta spela Dirty Diana, Man in the Mirror, They dont care about us och massa annan bra musik långt efter att hysterin har lagt sig...

Förövrigt blev jag besviken på Jennifer Hudsons tolkning av Will you be there, John Mayer gjorde inte rättvisa åt Human Nature, talenl var rörande och brödernas kläder var stiliga,
Men det spelar ingen roll för det var fint ändå.

We are...

Igår kom syster för att sova över. Mamma och pappa sjutsade henne och de passade på att ta med sig lite saker så nu har jag gardiner och en stol i mitt rum :)

Jag och syster for och handlade lite sedan åkte vi hem och lagade köttfärssås och spagetti med tatziki och avo och tomat till. Var en mkt god måltid. Vi slappade framför TVn och kollade lite på Message in a bottle. Eller jag såg den lite halvt eftersom jag satt och pratade med James samtidigt. I alla fall slutade filmen oväntat och det var väl inte min favvo kanske... Sen gick jag och syster och la oss och pratade ett bra tag innan vi sa God Natt.

Imorse hade Elin farit till jobbet och vi tog en lång frukost. Efter det fixade vi oss och tog en prommis i det gråa vädret till Kvantum där vi hyrde Babel som vi tittade på när vi kom hem. Jobbig film, man satt på helspänn hela tiden! Lite speciell film så, lite komplicerad men den var bra... Efter filmen var det att laga mat till Elin kom hem sen for syster hem med bror som hämtade henne :) Trevligt att ha älskade syster på besök :)




Nu sitter både jag och Elin och datanördar vi köksbordet medan vi äter mackor. Ska kanske kolla på MJ minnesstunden sen...

Roomie...

Nu städar vi..
.
Glömde visst skriva att jag råkade störa roomie igår i hennes hot date. Då sa hon att hon ändå skulle säga hej då men efter att ha blivit attackerad nu på morgonen genom att hon påstod över telefon till en annan kompis att hon blev störd antar jag att det är fallet....


Nu är vi kvitt då ;)

Helg

Har varit hemma hos mamma och pappa och syster och bror sen i lördags eftermiddag efter jobbet.
Jobbet gick bra, jobbade med Jessica också och då går tiden lite fortare. For sedan till huset, det blev tacos som är såååå gott. Sov där på en säng där madrassen nu äntligen har blivit utbytt så att jag fick sova ordentligt.

Söndagen har bara spenderats slappande. Syster bakade och jag höll henne sällis. Morotskaka vart det :) Under tiden lyssnade vi på Diggilistan i P3. Var många MJ låtar så klart. Bäst <3. Finns det någon som hade låtar som handlade om något så vanligt i låtvärlden som kärlek för att i nästa sekund sjunga Earth Song?!?! Så himla bra är han... Men det visste ni nog redan att jag tycker :p Tove och Affe kom över på en fika en snabbis när de var nere i Nynäs en sväng. Sedan vart det Bounce Live i soffan. Jag önskar att jag kunde dansa som dom!!!
Och sedan till dagens höjdpunkt: mammas gravade lax med stuvad potatis. Yummy! Det är nog min favoriträtt.. Förutom potatisgratäng då men det är ju ingen rätt :p

Annars då? Ja, denna helg har jag saknat lite extra mycket. Men det känns skönt att vi lär oss varandra och att det fungerar. Jag ser fram emot ett besök senare i år :D <3





Nu kanske man ska ta och sova lite?
Jag har inte varit uppe så här länge sedan festtiderna i Umeå tror jag bestämt..
Känner att det spritter lite i benen, vill ut och dansa! När jag har råd, när jag har råd ;)

If you're not the one...

"I don’t know why you’re so far away
 But I know that this much is true
 We’ll make it through
 And I hope you are the one I share my life with
 And I wish that you could be the one I die with
 And I pray in you’re the one I build my home with
 I hope I love you all my life... "



Denna låt spelas för tillfället på repeat i mitt huvud


Idag

Det vart visst inge solande idag eftersom det nästan precis när jag publicerat de andra inlägget började ösa ner regn. Jahaja. Det blev en innedag framför TVn och Sex and the City. Inte fy skam det heller.

Sen fick jag tid till att prata med my man på Skype också innan det blev något fel och det bröts. Jag saknar honom så mycket att det gör ont. Tårarna bestämmer sig för att sippra fram där jag ligger helt ensam i sängen. Jag önskar att han var här och kunde dela de svenska sommarkvällarna med mig, kura ihop i soffan när det regnar, smörja in ryggen med solkräm när det är soligt, ge mig en kram när jag känner mig deppig, sitta på balkongen och avnjuta frukost, pussa mina läppar och få tårarna att försvinna, få mig att skratta och dra handen genom hans hår. Bara vara här..

Usch, jag tror jag slutar här innan det blir ännu jobbigare....

Bilder

Fredag morgon och idag blir det kanske stranden som gäller. Gött...
Tänkte lägga in lite bilder som jag har lovat :)

Först: Rosendals Trädgård. Det var varmt och solen sken...

Syster och blomma :p


Salladen var precis så god som den ser ut...


Och blommor i massor :)


Sen: Första doppet i sommarkvällen med vänner...Det var skönt!




Sommardagarna går...