Var är du?

I lördags bakade vi pepparkakor i familjen. Eller, jag blev uttråkad så jag gjorde bara en plåt men men... Det luktade gott i huset av pepparkakor och hyacinter :) Det är jul!



Att jag inte har någon riktig julkänsla än kan grunda sig på följande:
  • Ingen snö. Vad är det med vintern...
  • För varmt. Vafan, många plusgrader :(
  • Inget lov att se fram emot...
Later!

Idag är jag lite hes...

Åh, igår var vi på Takida på Hovet :) Det var så himla bra!!! De körde min favvo (Halo), "våldtäktslåten" och The Dread.. Med mera såklart... Sånt ös och Elin blev glad för RÅhbert var så arg nästan hela tiden.
Och de som säger att Takida inte är bra live har feeeeeeel. Dom är super!!!


Så spelades en live DVD in också. Coming soon in a shop near you!!!! :p

Nu ska jag diska...

Sitter här med tentan och ska snart dra till jobbet och sedan till familjen.
Tentan känns för lätt?!?! Är det jag som är för smart (I doubt it!! :p) eller har jag skrivit helt fel? Känns bra att vi ska diskutera lite på måndag och även på tisdag kommer vi att träffas så :)

I förmiddags var jag och Elin nere i centrum och gick omkring lite. Införskaffade även årets första julklapp vilket känns skönt... Duktiga jag! Den svåraste till och med!!!! Efter det gick vi och fikade lite på gamla Thorssan och sen blev det prommis hem.

Idag har jag fjärilar i magen.
Det går upp och ner det där... Jag känner mig stolt över att jag klarar av saker jag inte trodde :)

Later!

Tolka det hur ni vill men...



My Life Would Suck Without You

On a midnight train to Georgia

Nu sitter jag här med tentan och läser lite. Och jag fattar till och med mer än vad jag gjorde för ett tag sedan och det känns skönt :) Jag fasar dock lite över att läsa Barth's text igen som det verkar som att alla tyckte var svår. Jaja, får se till att ha läst den till på måndag så att vi kan snacka om den...
Hur som helst tycker jag att tentafrågorna var okej. Kanske är det för att jag tycker att just denna kurs varit väldigt intressant och jag känner mig redo att sätta mig vid datorn och skriva. Hur ofta händer det?!?!

Later!

Dreams

Denna låt av underbara Gavin DeGraw sätter verkligen huvudet på spiken! Ville bara dela med mig...


Skoldag och dylikt

Nyss hemkommen från skolan där det var film samt en föreläsning imorse. Nu är jag tröööööttttt och jag har min himla huvudvärk igen. Vart kommer den ifrån? Hur som ska jag ringa läkare imorn tänkte jag...
Jag borde egentligen kanske läsa lite nu men mitt huvud gör som sagt revolt och jag orkar inte, jag vill bara ligga i soffan och glo på TV. Men min mage kurrar också så det blir väl att snart fixa käk.

Hade ett bra snack med Mirja om distansförhållanden och hur dom liksom sticker lite i ögonen på folk eftersom de enligt de normer vi har i vårat samhälle är dödsdömda. Men hur det för en själv inte känns det minsta kontstigt. Visst skulle det ju vara bäst att alltid vara tillsammans och kunna träffas när man vill men man får inte glömma att det faktiskt funkar också. Vill man så går det :)

I'm yours

Klockan är halv tre och det är redan ganska mörkt här.
Har varit i skolan på morgonen och haft seminarie. Nu sitter jag och dricker kaffe och flummar framför datorn innan jag ska tillbax till böckerna...
Sen klarade jag tentan och fick D också så det var ju bara bra :) Kanske inte det bästa men jag trodde nästan att jag inte skulle klara av den.. Pju ;)
Later!

Tankar såhär på en söndag...

Jag: I just keep thinking about you all the time!!
Babe: Don't, that will just make you sad...

Ja, det låter ju nästan som att han får mig att bli ledsen men faktum är att han har rätt. Inte för att han är dum utan för att han tvärt om är så nära mitt hjärta. Varje gång jag tänker på honom blir jag glad och när jag blir glad vill jag vara med honom hela tiden och när jag vet att det inte går blir jag ledsen och då tänker jag mer på honom. Jeez, det är en svår cirkel det där. Men han har rätt!! Jag kan inte gå runt och tänka på honom hela tiden för jag måste leva mitt liv ordentligt här också. Jag vet att vi kommer att vara tillsammans till slut. Och bara för att jag kan släppa honom ibland betyder det inte att jag tycker mindre om honom, det måste jag lära mig...
Och jag är mer än villig att lära mig saker!





Bad romance

Nyduschad och klar ska jag nu ta hand om det massiva diskberg som har byggts på sen igår. Men diska finner jag rogivande så med hög musik ska det nog gå som en dans. Imorn börjar renovering av tvättstugan så på morgonen har jag tvättat allt så nu är det nästan tomt i smutstvättkorgen...

Ja, det verkar som att det blir en lugn dag, läsning står på schemat men Kalla det vad fan du vill är inte en svår bok så den passar bra på en söndag.

Later!

Robinson

Igår var det en slapp kväll hemma hos mamma och pappa.
Hela fredagen spenderades i Stockholm. Först var det föreläsning och sedan var det lite diskussioner innan jag träffade Mél för ett nyttigt snack på Waynes Coffee. Tycker om dig!!!
Sen for jag till pappas jobb för att åka med han ner till Nynäs där vi tänkte ta svininfluensavaccinet. Eller vi hoppades att vi trots att vi inte tillhörde någon av grupperna. Men då vi hörde av Elin att de nekade folk och det var kö vände vi och hämtade upp syster och vän och for hem till huset.
Dit kom sedan bror, flickvän och mamma och det blev mumsig middag med Flygande Jacob. Sen splittrades vi. Bror och Bella skulle iväg. Syster fick lite kompisar på besök och stängde i sann tonårsstil in sig på rummet.
Kvar var vi lite äldre och för oss vart det mammas otroligt goda äppelkaka, choklad och Idol i soffan.

Imorse vart det frukost och sen massa YouTube och lite radio. Efter det skulle mamma och pappa ner till Nynäs och jag åkte med med mitt grammofon-skåp jag ärft av mammas faster.
Lite Skypande och handlande senare så kom Karro hit för lite middag. Det blev pastasås som blev mumsig och sen vart det kaffe, té, choklad och massa chips. Trevlitg!!!! Karro åkte vid 21 och här sitter jag nu... Tittade lite på Robinson Karibien och det kan nog bli kul :)

Ska borsta gaddarna och läsa lite innan jag snart ska sova.
Later!

Flygande Jacob och Idol

En dag på stan och nu har jag landat hemma hos föräldrarna...
Hörs imora!
Later!

Je suis fatigué

Sitter här med filten omkring mig, med Mint Krokant-choklad och med Elin pratandes i telefon bredvid mig... Jag är så slut och jag ser fram emot att ha en helt ledig helg, inget jobb och inga måsten. Ska snart lägga mig men innan dess kommer en liten dags-resumé.

Imorse jobbade jag med Tobbe, det var ganska lugnt och det hände inte mkt. Sen gick jag hem och fixade lite lunch, korv Strofanoff :) Sen var jag tyvärr tvungen att ta TVn från Elin för jag skulle se en film som skolan ville att man skulle se. Den franska filmen Mellan väggarna.



Otroligt otroligt duktiga skådisar!! Filmen var bra men den var ganska svår att greppa även om den väckte massa tankar.

Efter filmen var jag seg. Elin var barnvakt åt Josse och jag tittade på lite bilder med dom medan jag flippade lite. Sen vart det pizza med Emelie och Elin och lite fika innan det var dags att jobba igen. Denna gång med Sandra. Det gick bra men vi båda var helt helt slut!!!

Så nu ska jag krypa ner i bädden.
Natti natti och later!!!

En liten notering

Man vaggas in i tryggheten och PANG! Gina Tricot byter tjej i sina reklamer.... :O
Men det är väl ett bra reklamtrick antar jag för jag hajade ju till en extra gång. Och ombyte förnöjer!

Emanuela de Paola, snygg son få och tydligen Victoria Secret modell oxå :)



Å jag bryr mig inte om att jag kanske är lite efter :p

Onsdag eftermiddag

Jag och Elin sitter och tittar i H&M-katalogerna, skrattar lite och pratar. Elin pekar på några barn som enligt henne lika gärna kunde vara mina och James. Jag utbrister ett Åh! och Elin tittar på mig med sin menande blick. För er som inte vet är Elin lite allergisk mot allt puttinuttit och gulligt men jag är van och fortsätter med mitt åhande... Elin tittar på mig igen och jag utbrister, medan jag pekar på en söt flicka...



Jag: Bara så att du vet så ska mitt barn heta Elin From!! Med bindestreck!! Haha...
Elin: Hahaha, Elin-From Fernström! Hahaha...

Det vore kul ju, jag gillar bindestrecksnamn :)
Sen var vi tvungna att gå ner till tvätten :p
Later!

Under mitt paraply.... Ply! Ply! Ply!

Jag kom hem på söndagsmorgonen efter det att morgontidningen hade dumpit ner genom brevinkastet.
Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg.

I lördags regnade det hela dagen och klockan 19.00 träffades vi hemma hos Linnéa för lite mat. Mickan var redan där och efter ett tag kom också Yennipher. Hon delade ut lite Party Lite som vi köpt också så nu kan mitt och Elins vardagsrum dofta Kapstadens tågstation. :) Fast de flesta tycker att det luktar killparfym men för mig är det nostalgi!!!

Sen blev det baguetter med ost och köttfärs (eller, det var väl vegetariskt Linnéa?!). Gott!! Vi startade med vinet och sedan blev det lite öl. Provade även glögg med årets smak och den smakade mycket bättre än vad man hade kunnat tro, riktigt god faktiskt!!! Sen vart det lite Mojito också som vi blandade.

Yennipher lämnade oss för att åka hemåt och vi tre återstående blev sugna på utgång. Vid halv 2 var vi framme vid Telegrafen(så skönt att inte bo dit sista bussen går 2!!). Där dansade och sjöng vi och sprang mellan barerna där vi faktiskt varvade med vatten. Det blev en cider och en tequila och mer dans och sjungande innan stället stängde och vi begav oss hemåt.






Men inte innan Mickan och Linnéa hade fått mig att framstå som en skurk när de påstod att jag hade lurat ner dom hit från Övertorneå och Överkalix och nu var Mickan bosatt i Sorunda som ju enligt mig var centralt... Undrar hur mycket vårt sällskap egentligen trodde på men jag har i alla fall inte skrattat så mkt på länge....

Ja, kanske var det som Elin sa, att jag söp bort nägra sorts sorger men vad kul det var :)
Söndagen var seg och en välförtjänt pizza slank ner på Arena....

Later!

Im out of touch...

Nu sitter jag här, sliten efter en trevlig helg. Nu nåste jag läsa så jag hinner inte skriva mer nu men jag lovar att blider och n revligt berättelse kommer senare...
Later!

The Turtle and The Hare





Kaffe, choklad och Sex and the City, bästa starten på en kväll som kommer att bli kul :)

Förrutom att det regnar ute och jag ska gå ner på stan...

Don't stop believing...

Sitter vid systers dator medan hon är i duschen. Här är det grått och tråk-väder men det är mysigt ändå :)

Igår var jag och syster på Disneys - En julsaga med Jim Carrey.



I 3D dessutom så vi fick sådana fina glajjor att ha på oss hela filmen. Tyvärr gör mitt synfel att det inte blir lika effektfult för mig men lite mer djup var det allt i bilderna. Jim Carrey är alltid bra och En julsaga är ju en känd berättelse. Filmen var bra :) Jag är riktigt sugen på att läsa boken nu måste jag säga :)

Nu ska jag snart ta mig hemåt mot Nynäs och ikväll blir det att träffa tjejorna :) Mycket bra!!

Later!

Nyheter på hatthyllan...

Jag är otroligt nöjd med mina nya vantar som jag införskaffade på Åhlens igår för 129 kronor.



Gosiga!!

Am I invisible because you ignore me?

Lugn, jag är inte deppig, ingen har ignorerat mig ;p Men jag tycker bara att det är en så bra mening!! Och vi har ju läst massa om identitet och så nu. Kommer från They Dont Care About Us. Var förresten och tittade på This is it för en vecka sen. Det var svårt att sitta still i stolen måste jag säga!! MJ's låtar får en verkligen att vilja dansa och sjunga högt.

Igår hann jag inte blogga något, hade en heldag i stan
. Åkte härifrån vid 6, skola på morgonen, läsa lite, äta, MR på Karolinska, hem, Karro och Uno hämtade Muffin, äta, jobba och hem... Jeez...

Idag är jag ledig och har tvättat och flippat runt lite. Nu ska jag sätta mig ner och läsa På tal om heder.
Ikväll blir det bio med syster och sen ska jag sova där eftersom Elin är på äventyr i norr... Det blir ensamt i den stora lägenheten när man är själv...

Later!!


There you go...

Idag har jag då varit i skolan för föreläsning. När jag kom hem var jag så hungrig att jag började fixa mat direkt. Blev stekt potatis, morötter, skinka och ägg.. Så himla gott!!!
Eftersom jag inte jobbar ikväll ska jag bara slappa och titta DH lite senare. Det var ett tag sedan.

Nu ska jag fortsätta med min kopp kaffe, se sista Sex and the City och gråta lite. Den serien slår huvudet på spiken så många gånger att det inte är sant, nästan allt som sägs går ju att applicera på sig själv...

Later!

Tell me what has become of my life...

När jag skulle blogga igår, för första gången på jättelänge, fick ju bloggen såklart spatt och jag kunde inte publicera det jag skrivit. Ahhh....
Men nu ska det bli bättring med bloggen :)
Nu ska jag snart ta mig in till Universitetet.

Later!



All I want is to be with you, always!!!