Söndag?!

Haha, jag vet knappt vad det är för dag men det e för att det e långhelg....

Igårkväll var jag hos Elin och Sofia var där. Vi snackade tjejsnack hela kvällen. Det var riktigt mysigt i Elins husbil. Vi drack lite cider som vi hade fått över oxå...Men jag var väl lite seg efter fredagens strapatser. Sen skickade jag tydligen ett SMS till Elin som jag inte skrivit eller nåt..Det kanske spökar i husbilen? Skumt var det iaf..

Idag har jag gjort INGENTING. Bara segat framför TV och datorn. Försökt jobba lite fillo men det e så sjukt tråkigt att det är roligare att göra andra saker..:) Men jag har skrivit en och en halv sida nu. Fan Elin, det är inte långt kvar nu, ta dig i kragen!!!

Imorron blir det projektarbete..Skönt att få det överstökat..

Mösspåtagning å party!!!

Åhh, igår var helt jättekul!! Började med matte..Vi gjorde klart det man skulle hinna. Sen hade vi grafisk..Fast det var ingen som gjorde det dom skulle för alla var lite uppspelta så vi slutade tidigare...Vi åkte iväg till Kvantum med Jennys bil..Det var första gången vi åkte med henne, ganska mycket hände:P

Klockan 12 smällde det!! Jag var väl lite spänd men det var askul...Å jag längtar verkligen å nu känns det såå nära..:)
Det var helt galet och vi sjöng så fint.:P Sen var det fotografering å sen drog jag, Elin och Fia till Nynäs. Vi käkade lite glass och handlade sen åkte vi hem. 

Hemma firade vi Olle som fyllde 18..GRATTIS LILLEBROR! Vi åt yummy mat och sedan gjorde jag mig klar för att åka till Mickan. Elin å hennes pappa kom å hämtade mig vid åtta å sen var vi hemma hos Mickan till typ halv tio. Vi var nåra där och det var jättekul..! David, haha!!!

Sen åkte vi buss till Nynäs och sen efter lite pengauttag gick vi till Telegrafen. Vikket ställe. Jag menar, alla treor var typ ute plus massa andra men det var inte ens packat! Jag dansade lite fast jag hade lite svårt att få me någon. Det ända som var lite segt var att det tog såååå lång tid i baren..Blä..Men det var ett nice place, ska gå dit mer eller hur alla!

Mot slutet av kvällen efter tre cider vågade jag tillslut..! Vad glad och stolt jag är över mig..Well done..Men vi träffade massa i klassen å det var en helt annan sak en i skolan. Alla pratade med en..Elin? Ja, sen träffade vi ju typ en av Mickans kompisars kompis, Alex. Han var med oss hela kvällen och han var askulig och snäll..Elin?

Det var lite tråkigt att Fia inte var med men nästa gång så...

Ah, nu kan jag inte vänta på studenten längre..Å studentskivan..yey...!!!
Tjolahopp!

:) :(

Hm, vart är jag...Jag e både stressad och jag njuter av att våren är här och det snart är studenten. Måste bara hålla ut och jobba på i samma takt som jag har gjort så går det vägen...

Jag är så sjukt stressad för projektarbetet. Det första Biggan sa till oss under mötet var att hon var orolig för oss. Visst, vi kom in lite sent men jag lovar att även om det så ska ta att vi blir jättetrötta och halvt döda så kommer arbetet vara inne på fredag!!! Å det är ju faktiskt inte så mycket vi måste slipa på när man tänker efter. Måste bara få det gjort. Men jag tycker iaf att det är lite jobbigt när hon säger så för som jag är, jag tar åt mig allt..Men men..

Å nu känns allt bra igen...Nada of det jag skrev igår..:) Jag kom väl in i en liten svacka men nu e jag fine..

Idag hade jag å Elin å Sofia en underbar dag i stan. Först skulle vi till grönan å testa deras nya typ bergådalbana Kvasten. Den var jättekul och vi fick nåra fina kort, haha...Hon som mötte oss var iaf jättesnäll. Efter det drog vi in till själva centrum och sprang i massa affärer. Stackars Fia var helt slut och åkte hem med sin mamma senare. Jag å Elin skulle ta femtåget å vad som hände sedan vet bara hon å jag..(å pappa å olle kanske...). Vi kom iaf hem med pappa sedan..

Vilken lång dag det var idag!!! nu blir det lite fillo...


Ahhh...

Is it me? 
Är jag så "svår" att tycka om?
Vill man inte lära känna mig?
Är jag inge kul?

...

Jag ska alltid tro att det värsta kommer hända. Jag vet inte hur många gånger jag efter att jag gjort något ångrat det för att nåt kunde hända. Usch, jag vill inte vara en sådan person. Jag vill kunna ta allt som det kommer. Varje sak nån säger till mig kan nöta sig fast på min hjärna länge å jag mår dåligt. Visst tror jag att det på utsidan inte syns men det gnager på mitt inre. Jag vill inte!! Jag vill tro på allt som alla säger till mig att det inte är så eller att det inte kommer bli så å jag försöker intala mig själv det men jag kan inte till 100% göra det. Det är så frustrerande å tar så mycket energi. Jag vet att jag kanske måste ta allt lite lättare och med en klackspark men jag kan inte..Jag måste jobba på det... 

Projektarbete...

Idag åkte jag till Fia vid 11..Vi jobbade projektarbete typ i trre timmar..Det e så skönt att äntligen ha kommit igång med rapporten..Fast poerpointen sket sig så jag ska fnula lite på den nu...:)

I morse sov jag tills klockan ringde..Skönt..Sen gick jag upp å hade fått ett konstigt sms från ett nummer jag inte visste...Men efter att ha skickat lilte fram å tillbax kom vi fram till att den bara hade skickat fel...:) Typiskt, det kunde ju vart nån kul ju..

JAAAAAAA  :) 

Nu e det powerpoint som gäller...


5 timmar!

Igår var det tjejkväll som gällde..Jag, Linnea, Emelie, Jessica och Yennipher var hemma hos Mickan..Det var jättekul..Vi åt tacos å snackade å dansade å massa..Det var kul att jag hittat nåra fler som e roliga att vara med..Å det känns som att det tycker att det e kul att jag e me med...:) Vart nog lite dragen..:P Men det var skoj..

Kom hem vid ett efter det att Linneas Dennis körde hem mig..Sen vaknade jag vid 6..Kul..Jag sov bara % timmar å jag var sjukt trött men jag kunde inte sova mer för jag mådde väl inte bäst..:P Men men, låg å glodde på TV till typ halv 10..

Sen vid halv 112 kom Fia hit å vi jobbade lite projekt..Det var skönt att vi gjorde det tycker jag..:) Vi är snart framme vid målet! Ska bli så j***la skönt! Sen tittade vi på Spöken finns dom?..Fan, Alex å Martin e klockrena..! Å jag saknar Johan..Vi var ju så bra kompisar förrut..Måste leta upp han på PA...

Kramisar så länge..!

Regn!?

Åhh, vad man blir deppig av det här vädret...Blää..Men det e ju fint till och från...

Idag var det skola som vanligt..Det var väl sådär..Lektionerna gick ganska snabbt men det kändes ändå lite segt...:( När jag kom hem pluggade jag geo (har prov imorrn) och sen åt vi å sen blev det lite tv innan jag hamnade här...Det är skönt att man kan slappa lite så här dan innan provet...

Måste strax bli klara med projektarbetet...Men det kommer funka fast jag känner mig lite småstressad.

Har fixat PA nu iaf..Det e kul..Om du inte vet så heter jag Elin_Fernis...

Iaf, imorron blir det tjejmiddag..Vad kul! Snacka skit hela kvällen vetja..:)

Hejsvejs alla!

Senare

Fy vad jag inte har någon energi alls..jag tycker att det e jättetråkigt å jobbigt att plugga...Men det e tju bara några dagar kvar i skolan å jag tror att det bara är lite trötthet på gymnasiet nu...

Har inte så mycket pengar at the moment..Det är inte kul alls..Jag hoppas att jag får ett sommarjobb så att jag kan få lite peningar iaf...men men, jag klarar mig ju alltid men ändå..:(

Nu ska jag titta till körgrejen på tv å äta kaka  som mamma bakat..:)
Hejsvejs..

Måndag igen...

Har precis kommit hem, känner mig jätteseg men jag måste väl ta mig i kragen å plugga lite sen...

Gympan var väl ok. Yennipher fick en hård boll i huvet (hoppas att du mår bättre nu...) Å då märkte man verkligen skillnaderna..Vi tjejer ville ju kolla med henne direkt om det var bra och hon fick ju ont. Även fast han som kastade kom å kollade till vart det lite tryckt stämning kändes det som. "Man kan ju fan inte kasta en boll alls på tjejerna" typ..Men va fan, i huvet e ju inte så skönt ju...Näe, usch å fy, skulle inte vilja få det..Men det kanske är ett bra tecken att vi kommit in mer i gänget...å det verkar så tycker jag, man får fler passar nu för tiden...:)

Rellin gick väl sådär..Det e så komplicerat att man inte fattar nått så redovisningen blev välinte den bästa men...

Å nu vill vi köpa biljetter till Studentskivan fan...

Jag känner mig lite down nu men jag hoppas att det går över snart..



Sommarvärme...!

Idag har jag vart ute i solen å solat mig, måste ju bli lite brun till studenten...Det var jättevarmt, man kan nästan inte tro att det bara är april. 

Köpte en klänning till studenten igår på sisters. Den var jättefin å vit..Det känns skönt att åtminstone ha en klänning nu iaf. Vi var ju i Farsta men det fanns inte min storlek där men hon i kassan var jättesnäll. Jag provade en 34 men den var undanhängd till nån annan. Typiskt var det men jag skrev upp mitt namn å telefonnummer å så sen skickade de ett sms till mig om att det fanns en undanlagd till mig på¨drottninggatan. Vikken tur för det var verkligen en jättefin klänning. Så efter lite pusslande så tog jag mig till drottninggatan.  Det ska bli så roligt tycker jag å det är nära nu.

I Farsta köpte mamma en fin vårjacka till mig oxå å nelly köpte jeans å mamma köpte en väska till sig själv. Sen åkte jag på vernisage hos Tiffany och Bianca. Dom gör ju egna  saker nu å det var jättecoola saker, jag köpte ett par örehängen...:)

Sen fick jag som tur var skjuts av mamma å Nelly hem..Skönt...

Idag har det inte hänt så mycket...Har litet ont i huvet så det blir nog tidig kojsning ikväll..Imorron e det gympa...å sen e det religion å sen slutar vi 11.15 :)

Sov gott alla :)



SM-guld!!!

JAAAAAA...
Fan vad skönt! MoDo vann!!! För första gången på snart trettio år...
Yey!!!!

Fredag...

Ja, nu har jag sett på Hundtricket. Vilket härligt film.Å Linus e ju inte så dum att titta på heller!!!

Idag hade vi dans.Vi gjorde inte så mycket :) men vi hade jättekul å snacka skit hela tiden! Jag trivs verkligen med de nya kompisar som jag träffat. Ni är bäst och det känns som att jag har kommit in i "gruppen" på riktigt. Det är så kul att jag äntligen känner att jag har massa kompisar omkring mig som jag känner mig bekväm med. Visst, jag har ju "gamla" vänner med och jag tycker att det är tråkigt att vi inte träffas så mycket som vi gjorde förr men jag känner verkligen nu att året i Sydafrika har gjort mig till en annan människa som jag faktiskt gillar mer. 

Dagens fredagscitat: 
Det första jag sa när jag fick veta att jag var sjuk var att jag inte ville dö. Å det vill jag inte. Jag vill leva i denna underbara värld bli förälskad, heartbroken, ledsen, glad och allt annat härligt..Så det här citatet passar jättebra.

"Im not scared of dying I just dont want to"

Nu ska jag kanske hålla "vadet"
Kramar å Godnatt!!!



Mumsigt!

Har precis ätit mackor med tomat och druckit Peach/Mango the...Mmm, vad gott:)

Nu sitter jag här igen..Har inte blivit tid för så mycket fritid framför datorn på senaste tiden så jag måste ta igen det lite känner jag..:P

Idag när jag kom hem från skolan gjorde jag inget alls..Tittade lite på Youtube med Nelly..Travis å Heidi är bäst! Jag efterlyser en ny säsong av "So you think you can dance?"... Efter det gjorde vi lite mat till mamma å sen åkte dom på Friskis och dans. Ser fram emot att se Nellys å deras dans..De ska vara dockor:) När dom åkt tvättade jag håret å målade naglarna lite...Sen satte jag mig vid datorn ett tag å sen blev det "Vänner" å lite hockey (yey, MoDo leder i matcher!!!). Fast nu e det sudden..*Biter på mina nymålade naglar:)* Iaf så är Svartvadet å Varg de coolaste efternamnen jag hört!! Fan vad coolt att heta Elin Varg :)

Marianne gillade mitt dansarbete om konståkning. Vad kul för jag tyckte att det var roligt att göra. Geo idag var helkul å alla var lite flummiga. Typ fem stycken tittade in å trodde att de skulle vara i det klassrummet (Hasse?) och stackars hon som kom in sist. Vid det laget var det lite komiskt å där kom en liten etta in i ett klassrum å möttes av en hel klass skarattande treor...Stackarn. 

Efter skolan stannade jag ett tag med Elin eftersom hon skulle träffa Lisa.Jag var kvar en timme för jag skulle inte till läkaren förens typ 3 så jag hade en timme i skolan med Lisa å Elin. Det var skoj å vi åt mumsglass..Fast jag provade den där nya Magnum "Colombia Aroma" eller vad den heter. Den var god i typ två minuter sen vart det bara lite mycket..

Studentskivebiljetterna släpps på måndag!!!! Kul! För er som inte vet..Kolla in safirsilk.se för info :)

Såg på Doktor Phil ett tag oxå. Han hade ett bra citat som hans pappa brukade säga. Kommer inte ihåg exakt men det var något om man inte skulle tänka så mycket på vad andra tycker om man visste hur lite dom änker på en..Lite bra tycker jag. 

Näe, nu måste jag titta till Svartvadet å grabsen...
Kramar alla!!!

Onsdag...

Shit, har haft så mycket att jag inte hunnit skriva!!!

Vaknade idag med en sprängande huvudvärk :( men det gick över och när jag kom till skolan var det bra igen. Hade matte på morgonen. Blä, det var inge kul idag och jag gjorde bara ett tal..ooopppsss...Sen var det projektarbete, fillo och svenska. 

På lovet var vi i fjällen. Åhh, vad härligt det var. Åkte skidor och jag fick upp farten efter nån dag. Det är ju efter allt typ två år sedan jag åkte sist. Vädret kunde väl ha varit bättre, det blåste iskallt på toppen och det var ganska löst i backarna med isfläckar ibland men men..Det var skönt att åka upp till den gamla stugan. Det var nog den sista gången jag var där :'(Lite konstigt..Har ju vart där minst en gång om året i 20 år..Men det ska bli lite kul att komma till Åre. Det är ju trots allt ganska öde i Messlingen. Men men..I will see you again old friend :) Ramundberget var som vanligt fullt med snyggingar:) och as usual så åt vi pizza på pizzerian i Funäsdalen en dag. 

Vi kom hem på söndagen..På måndagen blev det relli för hela slanten. Arbetet skulle ju vara klart efter lovet och det var ju på tisdagen. Men sen på tisdagen sa Daniel att vi skulle göra muntligt, vilket jag i och för sig typ visste men ändå, och jag skulle göra på måndag så nu har jag hela veckan på mig attt...Hm, men men, kan ju alltid finslipa lite å öva på det muntliga. 

Tjingeling!!r