Till mina vänner...

Jag är så otroligt tacksam för alla som bryr sig, som lyssnar, som tycker det är trist och som stöttar.

Jag saknar mina fantastiska tjejkompisar i Nynäsområdet och jag känner mig otroligt lyckligt lottad som har träffat så många roliga vänner här. Tänk, för tre månader sen kände vi inte varandra! Och det ska bli hur kul som helst att träffa alla hemma igen för det känns hur skönt som helst att veta att jag har kompisar där som inte glömmer mig för jag glömmer inte er!

Jag e lessen om jag inte hört av mig. Eller kommenterat i bloggar men sånt e jag superkass på..Men det känns skönt att jag veta att ni är där ändå...Jag vill och försöker men ibland blire att jag glömmer att göra det morronen efter när ja kommer på att smsa eller ringa ett på natten.

Mitt sista gymnasieår var det bästa året på länge och jag e glad att jag valde att åka till SA så att jag kunde hamna med er alla i samma klass! Det kanske låter otroligt men för en gång skull kände jag mig som att jag var en i gänget på samma vilkor. Jag hittade nån jag kunde prata med som jag hade saknat i mitt liv. Jag kände mig inkluderad :)

Och det fortsätter...:)
Jag saknar er!
Jag e glad!

Sorry att det vart lite sentimentalt nu men vafan, så brukar jag väl inte vara?!?!


Fredag...

Åh, jag orkar inte, jag vill inte, jag kan inte koncentrera mig. Varför måste jag bara sitta å göra nada. Kan det inte bara komma som det brukar va?

Torsdag kväll...

Nu sitter jag och tittar på CSI Miami..Orkar inte skriva mer idag, har ju faktiskt skrivit två sidor idag med..nu e det bara sluten och filningen som jag ska hinna klart me och det gör jag ju...

Ska lägga mig snart, orkar inte vara uppe...det känns lite tomt nu igen, att inte ringa å säga gonatt...

Imorn blir det tt skriva mer på uppgift 2..ska bli klar med den hade jag tänkt..:)
Nattinatti...

Torsdag

Tänk att det redan är torsdag,...å jag måste bli klar med den här himla tentan..Kan det bli mer skoj, jag tror det..:p Idag hade jag ställt klockan på 9 för att gå upp å börja skriva lite. Men jag var så sjukt trött att jag sov till 11 ist. Fan vad skönt det var, det behövde jag...Gårdagen var inte alls skoj :(

Pratade med S i förrgår och han sa att det kanske var bäst att vi inte var tsm nu när han känner såhär...Visst, jag förstår hans beslut men det gör ont. Å visst, vi har inte känt varandra så jättelänge men jag var och är fortfarande kär i honom, då gör det ont hur länge man än känt varann. Jag kommer inte skriva allt jag känne här och nu för det vill jag ta med honom senare men ah, det känns inte bra iaf...

Vad skulle jag göra utan mina vänner. Jag pratar mycket och vill prata av mig. Tack för att ni lyssnar :)
Du vet inte hur mycket det betyder för mig att jag kan ringa sent till dig å prata <3

Nu ska jag nof skriva lite....

...

I dont know what to say....

Desperate-kväll

Snart ska jag till M å vi ska snacka tenta och titta på Desperate Housewives. Ska bli skönt och skoj :)

Idag har jag suttit more or less sen elva och pluggat. Det blev väl nästan två sidor idag me så det var skönt. Kommer ju iaf ha nåt att lämna in...Har tvättat idag oxå. Det gick bra men fan att det inte hinner bli riktigt torrt :/ Aja

Imorn ska jag va med gull!! Det var ju sist i lördags vi träffades och jag saknar han.

Ahopp, nu ska jag snart gå..
tjingeling

Tenta nummer 3...

Idag (än så länge) har jag lyckats skriva lite mer än en sida även om jag har nada motivation alls. Det känns bra det. Ska skriva lite mer å sen imorn tänkte jag börja på en annan fråga bara för att slippa tänka på den där svåra. Man behöver ju bara två sidor och även om det kanske inte blir det bästa, för jag orkar inte bry mig, så sitter jag in i det sista för att få nåt att lämna in iaf...Å det ska nog gå bra det här med :)

Ska till gull sen ikväll. Stackarn, han mår inge vidare..Jag hoppas att det blir bättre snart..Jag saknar "den friska" S...:/

Näe, nu ska jag skriva lite mer innan typ klockan 6..då blir det pyttipanna :)
Tjingeling

Söndag

Jag borde vara produktiv och läsa så att jag fattar men jag orkar inte förstå. Jag orkar inte sätta mig in. Vafan är det som är skillnaden mellan deras syner?!?!?! Näe, nu skiter jag i det idag å tar nya tag imorn. Har ju till på måndag nästa vecka på mig så det känns ju bra iaf. Plus att jag klarar det nog bra som alltid. Kommer ju att göra klart det i tid iaf. Men nu fattar jag nada och jag vill inte ens börja skriva. Det ko9mmer ju gå men inte nu :/

Typiskt :/

Jaha, så åkte den bästaste daniel ut ur Idol. Det var väl bara för himla skit oxå...
Näe, nu ska jag sova...Natti alla....

Idolkväll

Nu ska jag snart gå till H å titta på Idol med tjejerna å så....Har äntligen idag köpt en vinterjacka. Turkos everest blev det så nu kommer jag vara skitsnygg i backen :) Åt precis middag med alla sköna i korren. Fy fan vad glad jag är att dom e så kuliga å så lätta att umgås med:)

Näe, nu e det det dags att smaka lite på N's glögg..
Tjingeling

Mitt i :)

Idag är det onsdag och mitt i veckan..eller iaf skolveckan...Fick tillbaka tentan idag å jag fick VG igen :D Det var ju lite extra kul eftersom jag tyckte den var så himla svår så...

Ikväll ska jag träffa gull å sova där för varken han eller jag börjar förens 13  imorn så. Vi ska till hans polare å titta på fotbollen. Sista chansen nu grabs!!! Fan, dom måste vinna eller iaf ta poäng! Fast det tror jag att dom gör.

Imorn får vi den nya tentan. Hoppas att den inte verkar för svår. Men, jag verkar ju klara det bra så. Det är sista tentan innan jullovet å det e ju lite skönt :) Sen är det inte långt kvar till julaftonen alls. Får lite smått panik över att jag måste köpa julklappar men det ordnar sig nog.

Åh, jag hittade den här fin fina bilden från det att jag å M var på prommis i höstas. Så otroligt fint! Saknar alla fina prommisar lite. Nu måste jag ut igen även om det e vinter.  Det kan ju vara superfint då med ju.. Prommispolare sökes?!?!

image28

Helgen blir nog ganska lugn tror jag. Ska på bio med S å sen blir det väl skogis som vanligt på söndag. Sen är det tentaskrivning som gäller :/

Å just det...Nu har jag iaf fått reda på vad årets kulkalender heter:

En riktig jul.

image29


En riktig jul, en sån som det alltid har varit, det är vad Mila önskar sig i julklapp. Det skulle hon aldrig ha gjort, för när tomten ska uppfylla hennes önskan drabbas hon av den odugligaste tomtenissan på Nordpolen, en sliskig programledare och mammas nya kille.

Verkar ju lite spännande tycker jag. Hoppas att den e bra...För tror det eller ej, är den det så ska till och med jag som 20-åring titta lite på den. Det e ju tradition. Plus man ska ju vara lite barn så länge man kan, tids nog växer man upp helt!!

Oj, klockan bara tre å det e mörkt redan!!
Tjingeling!

So 80's

Idag har jag haft en kreativ dag. Kände min lite hängig morse när jag vaknade men det gick över typ lite senare. Klockan tolv hade jag tvättid och jag tvättade alla min tvätt. Skönt :) Sen läste jag två häften om Guldriket å typ Nationalism. E lite stolt över mig själv, det va ju typ 40 sidor ju. Sen har jag både dammsugit och moppat i mitt rum så nu e det extra rent. Och så har jag vart i centrum oxå å postat brev å så. Så idag vart en produktiv dag :)

Igår var det skogis som vanligt sen va jag med S på kvällen. Mådde lite blä då med :(

Å i lördags var det alltså dags för 80-taössittnigen på NH. Det var superkul. Träffades hos G först för att fixa oss lite. Det var kul att sminksa grabsen men det blev riktigt bra :) Sen gick vi till NH där de andra väntade. Först blev det förrätt, sen typ kött å potatisgratäng å sen nån god hallonefterrätt. Dom hade ordnat ett 80-talsquiz oxå å jag lyckades få 10 rätt av 12:) Å så fick vi uppdrag med å jag skulle viska varje gång jag snackade. Det var ju alldeles för svårt och inte alls "nära" hur jag egentligen är :)

Sen vart det ju eftersläpp och efter att nästan alla hade klagat på DJn att han skulle spela 80-talsmusik började han göra det vi halv ett. Vi trodde ju att de skulle spela sånt hela kvällen men tydligen var det nå missförtånd men aja..När dom väl började spela 80-talsmusik vart det ju superkul. Dansade tills kvart över ett när vi gick hemåt. S å hans polare vart som galna när Guns'n'roses kom. Å M åxå...Iaf, roligt var det :D Nu kommer lite bilder:

image25
Alllihopa :)

image26
Yepp, thats me :)

image27
Å så måste ju M bli sminkad :)

Kommer mer på Facebook sen hoppas jag som jag ska kopiera :)
Tjingeling!!!

Lördag...

Ikväll blire museologsittning på NH med 80-talstema..Fan vad kul det ska bli :) Ska hem till G redan vid 4 för sittnigen börjar ju halv 7 så..Men det ska bli kul att de alla i sina 80-talskläder :) Alla klär ut sig! Superkul, lägger ut lite bilder sen.  Lägger upp lite bilder sen

Igår var jag, E, M och G på tacopajsmiddag hemma hos E..Mumsigt värre var det å det blev efterätt oxå..Tack för en mysig kväll! Vi tittade på Idol oxå å sen filmen As good as it gets (kommer inte ihåg svenska titeln) å den var bra...Men jag börjar faktiskt bli lite trött på att det alltid slutar med att allt blir så bra å alla får varandra...Men men, den här filmen var en bra sådan..Å hunden var the sweetest thing :)

Nu ska jag läsa klart min bok :)
Tjingeling

Onsdag...

Ojdå, nu har jag visst inte skrivit på typ en vecka!! Har varken haft lust eller tid men nu blire andra bullar :p

Har sett att snön har kommit till lilla Nynäs Kommun :) Här uppe är det nog inte lika mycket snö, men snö har vi..Å kallt  e det med..:)

Idag har jag vart i skolan mella typ halv tio å halv 4..men man fick massa gjort iaf. Hade två föreläsningar å sen slutade vi vid två. Jag å E satt i bibblan å läste ett tag sen bar det hemåt i mörkret.

Igår lyckades jag till och med göra stuvad potatis utan att bränna...yey :) Å så var girlsen här å vi drack varm choklad med vispgrädde och tittade på DH..

På fredag e det tacopaj hemma hos E å sen på lördag e det 80-talssittining :) Det ska bli hur skoj som helst faktiskt..

Imorn får vi kanske tillbaka tentan *bite nails*..Hoppas det går bra!
S tittart på Pearl Jam med sina polare..Längtar till imorn!!!
Nu ska jag skriva brev till E i Frankrike..
Tjingeling!

Tisdag

Idag började vi med moment 3: industri, teknikarv å samhälle. Det vekar  ganska segt men vi har nåra texter på engelsak å det e alltid kul att läsa. Kändes lite skumt att vara tillbax i plugget, har ju inte vart där på typ en å en halv vecka men ah..

Mitt internet har vart konstigt igen nu så jag har inte kunnat kolla nåns bloggar :( mwn nu funkar det igen :)

Igår kom gull hem :) Hade inte träffats sen i onsdags så det var kul att träffas igen...Saknade han :/

Ah nu vart det en kortis här..Ska sätta mig å läsa om Ironbridge nu å sen blir det desperate hos M..
Tjingeling :)

SNÖ :D

Nu har den första snön här fallit. Det e dock slask så det e ju inte så skoj men men..Snö e det iag :)

image23

View from my window :)

Igår var vi hos G å hade lite "ostkväll" med vin å massa god ost :) Tittade på idol å sedan Rules of attraction. Riktigt bra film faktiskt :) Drack ett supergott vin från Sydafrika igår. Brukar inte gilla rödvin så mycket men det var riktigt gott faktiskt :)

Idag vaknade jag halv elva men jag låg å drog mig till 12 då jag gick å duschade å sen gjorde jag en megagod omelett..mums! Ska städa lite idag å bege mig till affären å köpa lte bröd å så me..Men har ju hela dan på mig så jag tar det lite slött :)

Tjingeling :)