Oktoberfest i München, del 2

Så slog klockan 12 .00 på lördagen och ölen beställdes in. Det gick segt i början men efter ett tag var alla på G och det var kul plus att jag provade en såndär vit korv :). Men den var borta när vi kom från toan efter en timme - det var kaos där, minst sagt!!!! Resultatet: när klockan var 16 och vi var tvungna att lämna bordet var vi fulla, andra mer än vissa. Efter massa springande runt tältet bestämde vi tjejer oss för att fara hem ett tag, vila och sedan ta oss ut på stan igen. Sagt och gjort. Hemma slocknade vi mitt i en diskussion och vaknade inte förens Mel väckte oss vid 20.00. Då var det dags för middag och efter att ha fixat oss for vi till Münchner Freiheit för att äta middag på en pubaktig Drugstore. Vin och pasta blev det. Sen kom Jonas och fick oss att skratta. Sen kom Peter och var lite sårad men på ett glatt humör efter att ha virrat i München ett tag. Vi tog kort, Jonas sjöng, vi sjöng, vi filmade och vi skrattade tills vi fick ont i magen. Efter att vi betalat var ju grabbarna, och vi för den delen, fortfarande på G och därför gick vi till nån skum liten pub där man var tvungna att knacka på ett fönster för att komma in. 1 euro senare och vi var meddlemmar. Vi slog oss ner med varsin öl, i alla fall tjejerna och medans Peter sov lite så satt vi andra och sjöng...Sen var det dags att fara hem men inte innan vi hade inköpt ett alkoholtest i automaten utanför... Hemma hos Jonas slockande vi. Men natten var kall och jag frös så att jag hackade tänder...

Klockan ringde 06.15 på söndagen. Och denna morgon var det killarna som var sega. Men kul hade vi ändå (hur kul man kan ha det när man är bakis, trött och ska fixa sig men i alla fall). Vi kom inte iväg förens 8 efter att vi ätit en macka. Men vilken röta vi hade när vi kom fram till Hacker-nånting-tältet! Klockan var kvart i 9 och vi trodde vi aldrig skulle få bord då de öppnar 9. Men oj, vad turturtur vi hade. De öppnade dörren typ där vi stod först så Jonas kunde bara strosa in och sätta sig. Å så beställde vi in öl... Sen får bilderna tala för sig själv. Låt mig bara säga att det var kul och vi festade från 9.00 till 23.00.





Ölen gjorde oss mätta men vi åt lite kyckling. Eves ex-korrekompis kom förbi. Fler killar satte sig. De sista timmarna hade jag ont i halsen och var lite olyckliga efter en massa otrevliga känslomässiga slag. Vid 23, när tältet stängde, hade redan halva styrkan som bodde hos Jonas begett sig hemåt men jag, Eve och Emma beslutade oss för att stanna. Killarna virrade, kunde inte bestämma sig och efter mycket fram och tillbaka, och en korv, bestämde jag, Emma och Eve oss för att fara hem. Sa hejdå till alla och med en hes röst lyckades jag guida mina kära vänner hem till Milbertshofen med U-bahn. *stolt* Vi somnade, jag frös lite mindre.

Vaknade på måndagsmorgonen av att Jonas och Peter samtalar: "Jag har räknat huvudena, det är tre" :) Men vi segade i sängarna tills 9. Eve gjorde ett bejublat försök med att sjunga Unchained Melody med den hesa röst hon ådragit sig. Jonas var tvungen att bege sig till jobbet och vi sa hejdå. :( Sen blev det packning, lyssnandes på YouTube med lite Christian the lion emellanåt. Vi kom iväg vid 11. Sista turen med U-bahn var kanske inte den kuligaste för alla :/ Sen blev det S-bahn (typ pendel) till flygplatsen. Vi checkade in och åt. Sedan var det dags att gå ombord. Roligare flygresa kunde man väl haft - man var minst sagt sliten. Hamnade brevid en trevlig tysk och Peter och Mel fick sitta i Business Class. Hemma i Sverige igen! Vi sa hejdå till Mel och Peter, som skulle hem respektive ta bussen till Umeå igen. Men jag, Emma och Eve hade föreläsning på tisdagen så vi tog ett plan upp. Snorig och dan var väntan på Arlanda lång. Eve hade ingen röst. Emma var sliten.

Å så kom vi äntligen hem till Umeå vid 18.00 på måndagkvällen. Erik hämtade oss(tack tack tack!!!!!) å sen bar det hem!!

Sammanfattningsvis: Killar och tjejer tänker olika. Öl är gott, till och med 9 på morronen. Man kan skratta och ha kul nästan en hel helg. Det går att dansa på tunna bänkar. Servitriserna är djävulskt starka(servitörerna med!). Tyskar är inte det vackraste folket. Och sist men inte minst: DET VAR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ KUUUUUUULLLLL. Vi ska dit nästa år med!!!

                                                                

Och hur avslutar man ett sådant inlägg?!?!? Hm:
I hade the time of my life med kära nära vänner och massa nya bekanta!
Bli inte förvånade om det kommer fler bilder... :p

Danke och Hejdå!





Kommentarer
Postat av: Jessica

Lite tyska lärde du dig där på slutet också, haha bra där Elin! :p

2008-09-28 @ 21:14:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback