15.38 - Måndag

Idag har jag faktiskt varit ganska duktig. Vaknade av att klockan ringde klockan 9. Snoozade lite å sen tänkte jag näe, nu får det vara nog!!!!. Jag tände lampan å slog på TVn för att vakna. När jag efter ett tag hade gjort det satte jag mig i sängen och läste de där två texterna vi ska ha till fråga 2. Lite jobbigt att man redan läst dom innan lovet men nu blev det mest att leta årtal och what not. Var klar vid 11 å då klädde jag på mig å fixade frukost. Å jag satte mig vid datorn lite innan 12 men gissa när jag började fnula på fråga två å skriva ner det jag hade strukit under?!?!?! Jo, 12.02...Exakt samma tid som igår!

Iaf satt jag å skrev om STF, naturskydd och liknande till klockan var typ halv två. Då var jag så slut att jag bestämde mig för att gå ut med soporna å sen fixa mat. Under tiden nudlarna kokade rensade jag i vår återvinningslåda(det hör ju till sysslorna att tömma den när man har städvecka å eftersom jag inte gjorde det igår så blev det idag). Men fan vad folk slänger skit där i! Lök, örhängen, förpackningar som inte alls hör dit å ja nästan hamburgare oxå!!! Men efter ett tag hade jag rensat allt(papper i en kasse, kartong i en annan osv)..Åt mina nudlar och sen bestämde jag mig för att rensa under diskhon oxå, där var ju fullt av flaskor. Så nu står det utanför mitt rum ett antal påsar jag måste ta tag i och gå å slänga i centrum.

image44

Sen satte jag mig här igen. Skrev ännu mer på fråga två men nu känns det lite jobbigt..Har bara ett par sidor kvar med fakta att få ner men nu tog jag en paus. Ska iaf bli klar med det innan jag beger mig med kassarna till centrum å inhandlar lite mat på ICA. Undrar vad jag ska äta idag ja?!?! aja, det ordnar sig..

Ikväll blir det fik hemma hos E..Hon e som jag, pluggar inge bra på kvällarna så det e ju perfa så här i tentatider. Ska vli kul att se hur hon bor nu oxå :)
Men nu ska jag titta runt lite sen skriva det sista..
Tjingeling!

Idag är det snö å kallt oxå! Jes för lite vinte iaf :)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback